aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαBUNDESLIGAΛεβαντόφσκι – «Σκέφτεται να αποχωρήσει από την Μπάγερν, πιθανοί προορισμοί Παρί Σεν Ζερμέν και Premier...

Λεβαντόφσκι – «Σκέφτεται να αποχωρήσει από την Μπάγερν, πιθανοί προορισμοί Παρί Σεν Ζερμέν και Premier League»

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι αποτελεί τα τελευταία χρόνια τον μόνιμο σκόρερ και ηγέτη της Μπάγερν Μονάχου, με τον Πολωνό στραίκερ να μην σταματά να «πυροβολεί», καταρρίπτοντας το ένα ρεκόρ μετά το άλλο.

Στην πρόσφατη άνετη επικράτηση των Βαυαρών με 5-0 επί της Στουγκάρδης ο Λέβα βρήκε δύο φορές τον δρόμο προς τα δίχτυα, και ισοφάρισε την εκπληκτική επίδοση που κατείχε από το 1972, ο Γκερντ Μίλερ.

Ο 33χρονος συνεχίζει και την φετινή χρονιά τις υψηλές πτήσεις, καθώς μετράει μέχρι στιγμής 29 γκολ σε 24 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις. Ωστόσο όπως αναφέρουν τα γερμανικά δημοσιεύματα, ο Πολωνός φορ εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από την Μπάγερν έπειτα από μια επταετία.

Σύμφωνα με τα εν λόγο δημοσιεύματα σε περίπτωση που ο Λεβαντόφσκι αποτελέσει παρελθόν από την ομάδα της Μπάγερν, επόμενο σταθμός στην καριέρα του θα μπορούσε να είναι η Παρί Σεν Ζερμέν η κάποιο κλάμπ από το πρωτάθλημα της Premier League.

Το συμβόλαιο του με την γερμανική ομάδα ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2023. Ο 33χρονος στραικερ μετρά μέχρι στιγμής με την φανέλα της Μπάγερν 353 εμφανίσεις, έχοντας απολογισμό 323 τέρματα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ