aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαBUNDESLIGAΚύπελλο Γερμανίας: Αποκλείστηκε η Άιντραχτ, δυσκολεύθηκαν οι «μεγάλοι»!

Κύπελλο Γερμανίας: Αποκλείστηκε η Άιντραχτ, δυσκολεύθηκαν οι «μεγάλοι»!

Η πρώτη μεγάλη έκπληξη στον θεσμό του φετινού Κυπέλλου Γερμανίας ήρθε στον πρώτο κιόλας γύρο της δεύτερης τη τάξει διοργάνωσης, σήμερα (08/08).

Με την Βάλντχοφ Μάνχαϊμ να… σοκάρει την Άιντραχτ Φρανκφούρτης, νικώντας την με 2-0 και αποκλείοντάς την έτσι από την συνέχεια της διοργάνωσης!

Οι γηπεδούχοι «χτύπησαν» δις, στο 48’ και στο 52’ με τους Ζέεγκερτ και Μπογιάμπα, ενώ οι «αετοί» έμειναν με δέκα παίκτες από το 62ο λεπτό, λόγω της αποβολής του Χίντερεγκερ με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Η… ρωσική ρουλέτα των πέναλτι δεν «πλήγωσε» Μάιντς και Κολωνία, με τις δύο ομάδες της Βundesliga να αποκλείουν τις ερασιτεχνικές Έλφερσμπεργκ και Καρλ Τσάις Γένα με 8-7 και 4-2 αντίστοιχα…

Δυσκολεύθηκαν αρκετά επίσης και οι δύο ομάδες του Βερολίνου, με την Χέρτα να κερδίζει εκτός έδρας με 1-0 την Μέπεν, χάρη σε κεφαλιά του Ζέλκε στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων. Ενώ η Ουνιόν νίκησε κι αυτή με το ίδιο σκορ, επίσης μακριά από την πρωτεύουσα, την Τουρκγκουτσού.

Μια από… τα ίδια και για την Φράιμπουργκ, που επικράτησε με 1-0 εκτός έδρας της Βίρτσμπουργκ χάρη στο τέρμα του Σμιντ από το πρώτο κιόλας ημίχρονο.

Πολύ πιο εύκολα εξασφάλισαν τα εισιτήρια τους για τον δεύτερο γύρο αντιθέτως, Φορτούνα Ντίσελντορφ, Σάλκε και Γιάν Ρέγκενσμπουργκ, που επικράτησαν εκτός έδρας των με 5-0, 4-1 και 3-0 των Ολντενμπουργκ, Φίλινγκεν και Κόμπλεντς αντίστοιχα.
Τέλος, η Βόλφσμπουργκ χρειάστηκε ένα γκολ στις καθυστερήσεις από τον Μπρέκαλο για να στείλει το ματς με την Πρόισεν Μίνστερ στην παράταση κι εκεί να πάρει την πρόκριση με 3-1.

Συνοπτικά τα αποτελέσματα:
Παρασκευή (06/08):
Ντινάμο Δρέσδης-Πάντερμπορν 2-1
Μόναχο 1860-Ντάρμσταντ 1-1 (5-4 στα πέναλτι)

Σάββατο (07/08):
Άιντραχτ Νόρντερστεντ-Αννόβερο 0-4
Βέιτσε-Χόλσταϊν Κιλ 0-0 (2-4 στην παράταση)
Βούπερταλ-Μπόχουμ 1-1 (1-2 στην παράταση)
Γκρέιφσβαλντ-Άουγκσμπουργκ 2-4
Ντιναμό Μπερλίνερ-Στουτγκάρδη 0-6
Λοκομοτίβ Λειψίας-Μπάγερ Λεβερκούζεν 0-3
Μπάιροϊτ-Αρμίνια Μπίλεφελντ 3-6
Όσναμπρικ-Βέρντερ Βρέμης 2-0
Ζαντχάουζεν-Λειψία 0-4
Μαγδεβούργο-Σαν Πάουλι 2-3
Μπάμπελσμπεργκ-Γκρόιτερ Φιρτ 2-2 (5-4 στα πέναλτι)
Ούλμ-Νυρεμβέργη 0-1
Βέχεν Βισμπάντεν-Μπορούσια Ντόρτμουντ 0-3

Κυριακή (08/08):
Βάλντχοφ Μάνχαϊμ-Άιντραχτ Φρανκφούρτης 2-0
Καρλς Τσάις Γένα-Κολωνία 1-1 (2-4 στα πέναλτι)
Έλφερσμπεργκ-Μάιντς 2-2 (7-8 στα πέναλτι)
Πρόισεν Μίνστερ-Βόλφσμπουργκ 1-1 (1-3 στην παράταση)
Μέπεν-Χέρτα Βερολίνου 0-1
Τουρκγκουτσού-Ουνιόν Βερολίνου 0-1
Φίλινγκεν-Σάλκε 1-4
Όλντενμπουργκ-Φορτούνα Ντίσελντορφ 0-5
Κόμπλεντς-Γιάν Ρέγκενσμπουργκ 0-3
Μπράουνσβαϊγκ-Αμβούργο 1-2
Βίρτσμπουργκ-Φράιμπουργκ 0-1
Χάνζα Ροστόκ-Χάιντενχαϊμ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ