Κορωνοϊός: Επιστρέφει στις προπονήσεις η Βόλφσμπουργκ

Η Βόλφσμπουργκ ανακοίνωσε ότι από τη Δευτέρα (23/3) επιστρέφει στις προπονήσεις παρά το φόβο και τα περιοριστικά μέτρα που ισχύουν στη Γερμανία λόγω κορωνοϊού.

Η Γερμανία πλήττεται από τον κορωνοϊό καθώς μετρά 93 νεκρούς, ενώ σύμφωνα με τις τελευταίες εκτιμήσεις τα επιβεβαιωμένα κρούσματα αγγίζουν τα 24.000.

Η Βόλφσμπουργκ ανακοίνωσε ότι από τη Δευτέρα (23/3) επιστρέφει στις προπονήσεις παρά το φόβο και τα περιοριστικα μέτρα που ισχύουν στη χώρα, η οποία βρίσκεται ένα βήμα πριν από την καθολική απαγόρευση.

Στην ανακοίνωσή τους οι λύκοι αναφέρουν ότι προχωρούν σε αυτήν την κίνηση από τη στιγμή που η Bundesliga δεν έχει ανακοινώσει νέα αναβολή. Σύμφωνα με την ισχύουσα απόφαση η επιστροφή στη δράση τοποθετείται για τις 4 Απριλίου, αν και θεωρείται απίθανο με τα τωρινά δεδομένα να έχουμε σέντρα αυτήν την ημερομηνία.

Η Βόλφσμπουργκ ενημέρωσε ότι η αυριανή προπόνηση θα διεξαχθεί σε τέσσερα διαφορετικά γκρουπ, τα οποία θα έχουν ξεχωριστά αποδυτήρια και ντους για ν’ αποφευχθεί η ενδεχόμενη μετάδοση του ιού.

Υπενθυμίζεται ότι στην ευρωπαϊκή χώρα που έχει πληγεί περισσότερο από κάθε άλλη, Ιταλία, η Κάλιαρι ανακοίνωσε πρωτη την επιστροφή στις προπονήσεις, ακολούθησε η Νάπολι ενώ το ίδιο πράττει και η Λατσιο.

Ο ιδιοκτήτης της Στεάουα, Τζίτζι Μπεκάλι, κάλεσε με δηλώσεις τον Άρη Σοϊλέδη και τους συμπαίκτες του στην ομάδα του Βουκουρεστίου να επιστρέψουν στις προπονήσεις παρά την απαγόρευση που υπάρχει.

ΠΗΓΗsport24.gr
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ