aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαBUNDESLIGAΚαλές πιθανότητες να κλείσει τον Ράφαελ Γκερέιρο η Μπάγερν Μονάχου!

Καλές πιθανότητες να κλείσει τον Ράφαελ Γκερέιρο η Μπάγερν Μονάχου!

Έτοιμη να προχωρήσει σε μια μεταγραφή που αφενός δεν θα της κοστίσει τίποτα, αφετέρου θα προσφέρει στον Τόμας Τούχελ μια ποιοτική λύση για το αριστερό άκρο της άμυνας της φέρεται να είναι η Μπάγερν Μονάχου…

Και αυτό γιατί, σύμφωνα με τα τελευταία ρεπορτάζ, οι Βαυαροί έχουν ήδη έρθει σε επικοινωνία με τον Ράφαελ Γκερέιρο, που έμεινε ελεύθερος από την Μπορούσια Ντόρτμουντ, προκειμένου να εξετάσουν την προοπτική συνεργασίας τους!

Μάλιστα, η επαφή της Μπάγερν με τον Πορτογάλο ακραίο οπισθοφύλακα χαρακτηρίζεται ως θετική από τα γερμανικά ΜΜΕ, που δίνουν καλές πιθανότητες στο να πραγματοποιηθεί η εν λόγω μεταγραφή.

Ο Γκερέιρο μάλιστα φέρεται να έχει ήδη ενημερώσει εδώ και καιρό κάποιους από τους πρώην, πλέον, συμπαίκτες του για το ενδιαφέρον της πρωταθλήτριας Γερμανίας, η οποία μετά την κατάκτηση του φετινού τίτλου μπορεί να προκαλέσει ένα ακόμα «πλήγμα» στους Βεστφαλούς.

Παράλληλα, ο 29χρονος άσος γνωρίζεται καλά με τον Τούχελ, από την κοινή τους παρουσία στο Ντόρτμουντ, ενώ πέρυσι είχε έξι γκολ και 14 ασίστ μετά από 36 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις με τη φανέλα της.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ