aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαBUNDESLIGAΙσόπαλο μπρα-ντε-φερ με κερδισμένη την Άιντραχτ

Ισόπαλο μπρα-ντε-φερ με κερδισμένη την Άιντραχτ

Ισόπαλη 2-2 έληξε η μονομαχία της Βόλφσμπουργκ με την Άιντραχτ. Κερδισμένοι της υπόθεσης βγήκαν οι φιλοξενούμενοι, οι οποίοι διατηρήθηκαν στην προνομιούχο 6η θέση της Bundesliga, στην 8η και στο -5 οι γηπεδούχοι.

Το παιχνίδι ήταν ματσάρα στο πρώτο μέρος, το οποίο είχε τέσσερα γκολ και μία ανατροπή, με τον Μαρμούς να ανοίγει το σκορ μόλις στο 10ο λεπτό και τους φιλοξενούμενους να φέρνουν τούμπα την κατάσταση πριν συμπληρωθεί μισή ώρα δράσης. Ο Κόλο Μουανί ισοφάρισε στο 22’ και πριν προλάβουν οι γηπεδούχοι να μαζέψουν τα κομμάτια τους έγινε το 26’ με πρωταγωνιστή τον Εντικά (26’). Ο Γκέραρντ έστειλε το ματς στην ισοπαλία, βρίσκοντας δίχτυα στο 2-2 από ασίστ του Γουίμερ.

Επέστρεψε στις νίκες με εμφατικό τρόπο η Λεβερκούζεν. Η Μπάγερ, η οποία προερχόταν από το 1-1 στο Φράιμπουργκ και το 2-3 από τη Μάιντς, επικράτησε 4-1 της Χέρτα στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής της Bundesliga. Η ομάδα του Τσάμπι Αλόνσο έβαλε από νωρίς γερές βάσεις για τη νίκη, με τον Αζμούν να ανοίγει το σκορ στο 11’ από ασίστ του Φρίμπονγκ, που σκόραρε στο 21’ για το 2-0. Από ασίστ του Ντιαμπί, ο οποίος έγραψε το 3-0 στο 60’, ενώ ο Λουκεμπάκιο μείωσε στο 67’ με πέναλτι. Ο Αντλί συμπλήρωσε το καρέ στο 73’, με την ομάδα του ανεβαίνει στην 9η θέση, ενώ οι φιλοξενούμενοι έμειναν στη 14η.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ