aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαBUNDESLIGAΗ Βόλφσμπουργκ «ξέρανε» τη Στουγκάρδη, «γκέλαρε» στην Κολωνία η Ντόρτμουντ

Η Βόλφσμπουργκ «ξέρανε» τη Στουγκάρδη, «γκέλαρε» στην Κολωνία η Ντόρτμουντ

Μετά από ένα επεισοδιακό ματς, η Βόλφσμπουργκ επικράτησε με 3-2 της Στουτγκάρδης, με τον Ντίνο Μαυροπάνο, που ήταν για μια ακόμα φορά στο βασικό σχήμα των Σουηβών, να κάνει… σεφτέ στα γκολ μάλιστα, ισοφαρίζοντας με κεφαλιά στο 45’!

Ωστόσο, οι «λύκοι» κράτησαν το… καλύτερο για το τέλος, καθώς με σουτ του Γκέρχαρντ στο 90ο λεπτό κατάφεραν να πάρουν το «τρίποντο». Αφήνοντας παράλληλα την αντίπαλο τους χωρίς νίκη μετά από οκτώ αγωνιστικές στη Bundesliga και ταυτόχρονα στην επικίνδυνη ζώνη του υποβιβασμού…

Μια ακόμα αποτυχία κατέγραψε η Μπορούσια Ντόρτμουντ μακριά από το γήπεδό της, αφού ηττήθηκε με 3-2 στην Κολωνία από την τοπική ομάδα και έχασε την ευκαιρία να περάσει στην κορυφή της βαθμολογίας.

Οι Βεστφαλοί προηγήθηκαν λίγο μετά το ημίωρο μετά από ωραίο συνδυασμό των Μενιέ-Μπέλιγχαμ και το δεύτερο φετινό τέρμα του Γκερέιρο. Οι «τράγοι» όμως βρήκαν τον τρόπο να απαντήσουν όχι μια αλλά… τρεις φορές, με πρωταγωνιστή τον Κάιντς, ο οποίος ισοφάρισε, έδωσε την ασίστ στον Τίγκες -που «πλήγωσε» την πρώην ομάδα του- για το 2-1, ενώ έχασε κι άλλες ευκαιρίες να σκοράρει!

Κάτι που έκανε ο Λιούμπιτσιτς, τελικά, μαζί με το 3-1 υπέρ της Κολωνίας, με το αυτογκόλ του Σμιτς να μην αλλάζει την μοίρα της Ντόρτμουντ μέχρι τη λήξη.

Συνέχισε την φοβερή πορεία της στο φετινό πρωτάθλημα η Φράιμπουργκ, καθώς κέρδισε με 2-1 τη Μάιντς, έφτασε τα οκτώ ματς αήττητη και πέρασε στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας.

Ο αντίπαλος του Ολυμπιακού στους ομίλους του Europa League προηγήθηκε με… γκολ από τα αποδυτήρια, με τον Γκρέγκοριτς να κάνει το 1-0 μόλις στο 3’, φτάνοντας ήδη τα τέσσερα τέρματα!

Ενώ από προσπάθεια του Αυστριακού επιθετικού που σταμάτησε στο δοκάρι, ήρθε ο Κιέρε στο 37ο λεπτό να πάρει το ριμπάουντ και με κεφαλιά ανενόχλητος να δώσει προβάδισμα δύο τερμάτων στη Φράιμπουργκ.

Προβάδισμα που ήταν αρκετό, αφού η ομάδα του Παλατινάτου μείωσε νωρίς στην επανάληψη με τον Μάρτιν, αλλά στις καθυστερήσεις είδε το δοκάρι να στερεί από τον Ονισίβο το 2-2!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ