aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαBUNDESLIGAΗ Βόλφσμπουργκ πλήρωσε 26 εκατ. ευρώ σε μία μέρα για Μπορνόβ και Νμέτσα

Η Βόλφσμπουργκ πλήρωσε 26 εκατ. ευρώ σε μία μέρα για Μπορνόβ και Νμέτσα

Διπλό «χτύπημα» μέσα σε λίγες ώρες για τη Βόλφσμπουργκ, η οποία ανακοίνωσε την απόκτηση των Σεμπαστιάν Μπορνόβ και Λούκας Νμέτσα για το συνολικό ποσό των 26 εκατομμυρίων ευρώ.

Το μεταγραφικό ντεμαράζ ενόψει της συμμετοχής στους ομίλους του Champions League συνεχίστηκε με διπλό «χτύπημα» για τη Βόλφσμπουργκ. Μετά την απόκτηση των Φίλιπ (7,5 εκατ. από Ζενίτ) και Βρανξ (8 εκατ. από Μέχελεν), οι Λύκοι ανακοίνωσαν την απόκτηση του Σεμπάστιαν Μπόρνοβ (13,5 εκατομμύρια) από την Κολωνία και την μόνιμη επιστροφή του Λούκας Νμέτσα (13 εκατομμύρια).

Ο λόγος για τον 22χρονο στόπερ των Τράγων, ο οποίος υπέγραψε ως το 2026 και τον 23χρονο στράικερ που ανήκε στη Μάντσεστερ Σίτι, έχοντας καταγράψει, όμως, μόλις 3 επίσημες συμμετοχές στους Πολίτες.

Ο Νμέτσα, ο οποίος, μάλιστα, ήταν ο «χρυσός» σκόρερ της Γερμανίας στον τελικό του περασμένου Euro U-21 κόντρα στην Πορτογαλία, υπέγραψε συμβόλαιο τετραετούς διάρκειας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ