aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαBUNDESLIGAΗ Γκλάντμπαχ απέκλεισε την Μπάγερν Μονάχου με... ιστορική πεντάρα (vid)

Η Γκλάντμπαχ απέκλεισε την Μπάγερν Μονάχου με… ιστορική πεντάρα (vid)

Γκλάντμπαχ-Μπάγερν Μονάχου, 5-0, για τον δεύτερο γύρο του Κυπέλλου Γερμανίας! Με τους Βαυαρούς να παίζουν κομπλέ, όχι με τα «δεύτερα». Προερχόμενοι από δύο σερί 4-0 και ένα 5-1 προηγουμένως, υπέρ τους. Ωστόσο, υπολόγιζαν χωρίς τον Εμπολό…

Ο Ελβετός επιθετικός πήρε… παραμάζωμα την Μπάγερν, «σερβίροντας» το πρώτο γκολ των «πουλαριών» στον Κονέ μόλις στο 2’, κερδίζοντας το πέναλτι από τον Ερναντέζ για το 3-0 που σημείωσε ο Μπενσεμπαϊνί στο… 21’ -κι ενώ ο Αλγερινός είχε σκοράρει και έξι λεπτά νωρίτερα- και σημειώνοντας δύο τέρματα μέσα σε έξι λεπτά στην επανάληψη!

Οι φιλοξενούμενοι δέχτηκαν τρία γκολ σε τόσο σύντομο διάστημα για πρώτη φορά στην ιστορία τους στον θεσμό του Κυπέλλου και μοιραία αποχαιρέτησαν… νωρίς, με μια ήττα που θα συζητιέται για καιρό, αφού συνιστά την βαρύτερη στην ιστορία τους στην εν λόγω διοργάνωση.

Για την ιστορία, η Μπάγερν -που και πέρυσι υπέστη κάζο, αποκλειόμενη από την Χόλσταιν Κιλ στα πέναλτι, μόλις στον 2ο γύρο- είχε δοκάρι στο 77ο λεπτό, μετά από κεφαλιά του Τολισό.

Απρόσμενο αποκλεισμό γνώρισε και η Μπάγερ Λεβερκούζεν, η οποία ηττήθηκε με 2-1 εντός έδρας από την Καρλσρούη, που αγωνίζεται στην δεύτερη κατηγορία!

Οι «ασπιρίνες» είδαν τον αντίπαλό τους να προηγείται με… γκολ από τα αποδυτήρια, ισοφάρισαν νωρίς στην επανάληψη, αλλά μια «γκάφα» του Χραντέτσκι που οδήγησε στο 1-2 υπέρ των φιλοξενούμενων μαζί με την σωρεία χαμένων ευκαιριών από πλευράς Μπάγερ, είχε σαν αποτέλεσμα την διατήρης του εν λόγω σκορ…


ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ