aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαBUNDESLIGAΗ Μπάγερν έθεσε σε εφαρμογή το σχέδιο για τον Χάαλαντ ενόψει του 2022

Η Μπάγερν έθεσε σε εφαρμογή το σχέδιο για τον Χάαλαντ ενόψει του 2022

Η Μπάγερν βάζει σε εφαρμογή το σχέδιο της για την απόκτηση του Έρλινγκ Χάαλαντ το καλοκαίρι του 2022, κάτι που προβληματίζει την Ρεάλ που βλέπει να απομακρύνεται ο Νορβηγός άσος.

Όπως αναφέρει η «Bild», η ομάδα του Μονάχου έχει ως στόχο το καλοκαίρι του 2022 να αποκτήσει τον Χάαλαντ τον οποίο προορίζει για τον αντικαταστάτη του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι. Βέβαια η επιλογή του επόμενου καλοκαιριού δεν είναι τυχαία, μιας και τότε, σύμφωνα με την γερμανική εφημερίδα, θα ενεργοποιηθεί μία ρήτρα στο συμβόλαιο του Νορβηγού που φτάνει τα 75 εκ. ευρώ, ποσό σαφώς μικρότερο από τα 200 εκ. ευρώ που ζητάει η Ντόρτμουντ, η οποία βέβαια και δεν έχει καμία διάθεση να παραχωρήσει φέτος τον νεαρό άσο, γι’ αυτό και έβαλε τόσο υψηλό ποσό, μιας και γνωρίζει πως καμία ομάδα δεν μπορεί να τα πληρώσει.

Κι εδώ έρχεται και η Ρεάλ Μαδρίτης, για την οποία ο Χάαλαντ είναι ένας μεγάλος στόχος. Σύμφωνα με την ισπανική εφημερίδα «AS», οι Μαδριλένοι πλέον αναγνωρίζουν τις δυσκολίες για τον Νορβηγό, την στιγμή που ενδιαφέρον υπάρχει από την Μπάγερν, ενώ φέτος δεν μπορεί να γίνει καμία κίνηση απόκτησης του.

Όσον αφορά την ρήτρα, η «AS» υποστηρίζει πως πρόκειται περισσότερο για μία προφορική συμφωνία της πλευράς του παίκτη με την Ντόρτμουντ, στην λογική της διευκόλυνσης ώστε να φύγει αν υπάρχει ενδιαφέρον από άλλη ομάδα. Επίσης γίνεται αναφορά στις καλές σχέσεις Μπάγερν-Ντόρτμουντ όσον αφορά τα μεταγραφικά και πως οι Βαυαροί θα έχουν τον πρώτο λόγο στην υπόθεση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ