aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαBUNDESLIGAΗ Αϊντραχτ έδωσε εσκεμμένα λάθος το email του Κότσιτς στη Λάτσιο για να χαλάσει τη...

Η Αϊντραχτ έδωσε εσκεμμένα λάθος το email του Κότσιτς στη Λάτσιο για να χαλάσει τη μεταγραφή!

Ένα σημαντικό στοιχείο το οποίο έπαιξε ρόλο στο να μην γίνει η μεταγραφή του Κότσιτς στην Λάτσιο φέρνει στη δημοσιότητα ο Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο.

Όπως αναφέρει σε σχετικό δημοσίευμα η Άϊντραχτ εσκεμμένα έδωσε λανθασμένο email του Κότσιτς στην Λάτσιο για να μην μπορέσει να έρθει σε επικοινωνία με τον παίκτη για να προχωρήσει το θέμα της μεταγραφής του.

Έτσι, η γερμανική ομάδα κατάφερε να καθυστερήσει τις εξελίξεις και να βάλει εμπόδια στις διαδικασίες, αφού ο παίκτης ποτέ δεν ενημερώθηκε για την πρόταση που κατέθεσε η Λάτσιο και την προσφορά της προς τον Σέρβο άσο.

Όμως, τα πράγματα δεν πήγαν καλά για την Αϊντραχτ. Ο μάνατζερ του Κότσιτς κατάφερε να μάθει τι έκανε η γερμανική ομάδα και ενημέρωσε τον πελάτη του.

Έτσι όταν το έμαθε ο Κότσιτς εξοργίστηκε με αποτέλεσμα να αρνηθεί να προπονηθεί αντιδρώντας στην unfair κίνηση που έκανε η γερμανική ομάδα στον παίκτη. Τελικά, η μεταγραφή δεν έγινε με τον Κότσιτς να είναι υποχρεωμένος να μείνει στην Αϊντραχτ μέχρι… να φύγει.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ