aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΓια… πάντα στο Μόναχο ο Νόιερ!

Για… πάντα στο Μόναχο ο Νόιερ!

Στα τέλη Αυγούστου, η Μπάγερν προχώρησε στην πρόωρη επέκταση του υπάρχοντος συμβολαίου της με τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι. «Δένοντας» τον Πολωνό στράικερ στο Μόναχο μέχρι το 2023. Κάτι ανάλογο φαίνεται πως επιθυμεί να κάνει η διοίκηση των Βαυαρών και με τον Μάνουελ Νόιερ…

Σύμφωνα με πληροφορίες της “Sport Bild”, η διοίκηση της Μπάγερν σκοπεύει να προχωρήσει άμεσα στην πρόωρη επέκταση της συνεργασίας της με τον Γερμανό τερματοφύλακα, η οποία ολοκληρώνεται κανονικά το καλοκαίρι του 2021.

Το αν οι νταμπλούχοι Γερμανίας σκοπεύουν να προσφέρουν στον Νόιερ συμβόλαιο πέραν του 2023 και το αν αυτό θα περιλαμβάνει αύξηση αποδοχών ή κάποια άλλη ειδική ρήτρα, δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστά. Το σίγουρο είναι ότι, αυτή την στιγμή, ο 33χρονος γκολκίπερ αμείβεται με επτά εκατομμύρια ευρώ ετησίως.

Ο Νόιερ αγωνίζεται με τη φανέλα της Μπάγερν από το 2011 και έκτοτε μετράει περισσότερες από 300 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας κερδίσει επτά πρωταθλήματα, πέντε Κύπελλα και το Champions League το 2013!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ