aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαBUNDESLIGAΓερμανία: «Πόρτα» από τη Λίγκα σε αίτημα για διακοπή της σεζόν λόγω κορωνοϊού

Γερμανία: «Πόρτα» από τη Λίγκα σε αίτημα για διακοπή της σεζόν λόγω κορωνοϊού

Αρνητικά απάντησε η γερμανική λίγκα, γνωστή ως DFL, στο αίτημα του του Χέλγκς Λέοναρντ, προέδρου της ομάδας Β’ κατηγορίας, Άουε, να σταματήσει το πρωτάθλημα μέχρι τον Δεκέμβριο.

Ο Λέοναρντ υποστήριξε ότι το ποδόσφαιρο πρέπει να είναι πρότυπο και να θέσει την ασφάλεια των ανθρώπων πρώτα, μειώνοντας τον κίνδυνο περαιτέρω μολύνσεων και περεταίρω της επιβάρυνσηε του γερμανικού συστήματος υγείας.

«Η DFL εκέτασε τα σχόλια του προέδρου της Άουε», ανέφερε σε ανακοίνωσή της, προσθέτοντας ότι τυχόν μελλοντικά μέτρα θα ακολουθήσουν τις συμβουλές των κρατικών αρχών.

«Η εγκεκριμένη γραμμή και των 36 συλλόγων στις δύο κορυφαίες κατηγορίες από την αρχή της πανδημίας ήταν πάντα να ενεργούν με βάση τις κρατικές οδηγίες», ανέφερε η DFL.

Και αυτή η απάντηση εν μέσω έξαρσης του κορωνοϊού στη χώρα. Η Γερμανία κατέγραψε ρεκόρ 66.884 νέων κρουσμάτων και 335 περισσότερους θανάτους λόγω του ιού, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό θανάτων κοντά σε 100.000, σύμφωνα με στοιχεία του Ινστιτούτου Ρόμπερτ Κοχ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ