aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαBUNDESLIGAΦράιμπουργκ - Ντόρτμουντ 1-3: Δύο στα δύο με ανατροπή για τους Βεστφάλους και μπροστάρη τον...

Φράιμπουργκ – Ντόρτμουντ 1-3: Δύο στα δύο με ανατροπή για τους Βεστφάλους και μπροστάρη τον Μουκοκό

Τη δεύτερη νίκη στις δύο πρώτες αγωνιστικές της Bundesliga πέτυχε η Ντόρτμουντ, μετά το διπλό στην έδρα της Φράιμπουργκ με 3-1 και μάλιστα με ανατροπή στο δεύτερο μέρος.

Το πρώτο ημίχρονο είχε τελικές αλλά ελάχιστες καλές φάσεις στις δύο εστίες. Ωστόσο εκείνοι που ευτύχησαν να πάρουν πρώτοι το προβάδισμα στο σκορ ήταν οι γηπεδούχοι, χάρη στον Γκρέγκοριτς, έπειτα από ασίστ του πρώην παίκτη της Ντόρτμουντ, Ματίας Γκίντερ.

Οι παίκτες του Έντιν Τέρζιτς ανέβασαν στροφές στο δεύτερο ημίχρονο, ψάχνοντας την ισοφάριση την οποία τελικά πέτυχαν στο τελευταίο κομμάτι του ημιχρόνου, έχοντας ως μεγάλο πρωταγωνιστή τον Μουκοκό, ο οποίος πέρασε στο ματς ως αλλαγή στο 70′.

Αρχικά ο 17χρονος Γερμανοκαμερουνέζος μοίρασε την ασίστ στον 18χρονο Μπινόε Γκίτενς και επτά λεπτά έφερε τούμπα το ματς με ωραίο τελείωμα στο 84′. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Βολφ στο 84ο λεπτό.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ