aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαBUNDESLIGAΈβγαλε «εξάσφαιρο» η Μπάγερν στη Σάλκε και η Μπόχουμ ανάσανε ξανά! (vid)

Έβγαλε «εξάσφαιρο» η Μπάγερν στη Σάλκε και η Μπόχουμ ανάσανε ξανά! (vid)

Δούλεψε και για την Μπόχουμ η Μπάγερν και έστειλε στην «κόλαση» τη θλιβερή Σάλκε! Οι Βαυαροί επικράτησαν 6-0 των «βασιλικών μπλε» στο Μόναχο με εντυπωσιακή εμφάνιση, την στιγμή που η Μπόχουμ έπαιρνε νίκη ανάσα στην έδρα της επί της Άουγκσμπουργκ με σκορ 3-2 ανεβαίνοντας πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού δύο αγωνιστικές πριν το τέλος της Bundesliga.

Η ομάδα του Τούχελ χρειάστηκε μόλις 20 λεπτά για να προηγηθεί με τον Μίλερ, ενώ οκτώ λεπτά αργότερα ο Κίμιχ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι έκανε το 2-0 που ήταν και το σκορ του πρώτου μέρους. Ο Γκνάμπρι με δύο γκολ στον 50′ και στο 65′ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 4-0 ενώ στο 80’μ ο Τελ με όμορφο γκολ έκανε το 5-0 με τον Μαζράουι να βάζει το κερασάκι στην τούρτα για το τελικό 6-0.

Ματσάρα στο «Βονόβια» με την Μπόχουμ να αιφνιδιάζει την Άουγκσμπουργκ στο 2′ με σκόρερ τον Ατζέι. Στο 29′ ο Μάιερ ισοφάρισε για τους φιλοξενούμενους στέλνοντας τις δύο ομάδες ισόπαλες στα αποδυτήρια. Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι πήραν εκ νέου το προβάδισμα με τον Γκούβελέεβ να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα της Άουγκσμπουργκ, ενώ τρία λεπτά αργότερα ο Λοσίγια έκανε το 3-1. Στο 85′ ο Γεμπόα μείωσε σε 3-2 όμως το σκορ έμεινε ως το τέλος με την Μπόχουμ να πανηγυρίζει μια υψίστης σημασίας νίκη.

Συνεχίζει να εντυπωσιάζει η Ουνιόν Βερολίνου που «πάτησε» την Φράιμπουργκ (4-2) παραμένοντας στην 3η θέση της βαθμολογίας με 59 βαθμούς, δύο περισσότερους από τη Λειψία. Λίγα χιλιόμετρα παραπέρα η Βόλφσμπουργκ έμενε ζωντανή για το ευρωπαϊκό εισιτήριο και έβαλε σε μπελάδες την Χόφενχαϊμ επικρατώντας 2-1. Στην 6η θέση με 49 βαθμούς οι «λύκοι» παρέμεινε στους 32 βαθμούς και την 14η θέση η «κράιχγκάουερ».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ