aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαBUNDESLIGAΈριξε τεσσάρα και αγκαλιάζει την τετράδα η Λειψία

Έριξε τεσσάρα και αγκαλιάζει την τετράδα η Λειψία

Έβγαλε αντίδραση μετά τον αποκλεισμό από τη Ρέιντζερς η Λειψία! Η ομάδα του Ντομένικο Τεντέσκο διέλυσε την Άουγκσμπουργκ με 4-0, έπιασε τετράδα και είναι στο χέρι της πλέον να «κλειδώσει» την τελευταία αγωνιστική τo Champions League.

Με την Αρμίνια Μπίλεφελντ εκτός έδρας παίζει την επόμενη και τελευταία αγωνιστική η Λειψία, ενώ η Άουγκσμπουργκ που είναι αδιάφορη αφού έχει σωθεί υποδέχεται την ουραγό Γκρόιτερ Φιρτ.

Ο Σίλβα στο 40′ άνοιξε το σκορ, για να έρθει ο Ενκουκού οκτώ λεπτά αργότερα να κάνει το 2-0. Οι φιλοξενούμενοι δεν μπορούσαν να αντιδράσουν στην πίεση της Λειψίας και ο Ενκουκού ξαναχτύπησε στο 57′ για το 3-0. Ο Φόρσμπεργκ στο 64ο λεπτό έκανε το 4-0, το οποίο δεν άλλαξε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του παιχνιδιού.

Κάπως έτσι, η ομάδα του Τεντέσκο έπιασε την 4η θέση της βαθμολογίας, ενώ η Άουγκσμπουργκ έχει σωθεί και δεν έχει κάποιο βαθμολογικό κίνητρο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ