aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΈριξε... Όλμο από νωρίς και καθάρισε η Λειψία

Έριξε… Όλμο από νωρίς και καθάρισε η Λειψία

Στην επιστροφή του στο σπίτι της ομάδας που τον ανέδειξε, ο Γιούλιαν Νάγκελσμαν είδε την Λειψία να μένει για 12ο σερί ματς αήττητη (0-2) και αν αγγίζει μία θέση στο επόμενο Champions League.

Φιλάθλους δεν είχε το γήπεδο για να τον χειροκροτήσουν, όμως ακόμα και τα… καρεκλάκια παραδέχονται την δουλειά που έκανε ο Γιούλιαν Νάγκελσμαν στην Χόφενχαϊμ. Ο νεαρός Γερμανός τεχνικός δεν λυπήθηκε την παλιά του ομάδα και με την Λειψία να χτυπάει νωρίς ήρθε το 0-2 που δίνει αέρα 6 πόντων στην μάχη του Champions League.

Ο Ντάνι Όλμο έδειξε για ποιο λόγο όλη η Ευρώπη έπεφτε στα πόδια του τον Ιανουάριο. Ο Ισπανός εξτρέμ έκανε το πρώτο του ηχηρό ματς στην Γερμανία και με δύο πανομοιότυπα γκολ σε ένα δίλεπτο (10’, 12’) καθάρισε από νωρίς την δουλειά.

Η Λειψία δεν είχε την ίδια φρεσκάδα των τελευταίων ματς, έμεινε πίσω από την μπάλα σε μεγάλα διαστήματα του ματς, όμως παρότι δέχτηκε αρκετές τελικές κράτησε το 0-2 μέχρι τέλους, απέναντι στην Χόφενχαϊμ που δεν εμπνεύστηκε από την αιφνίδια αλλαγή προπονητή μέσα στην εβδομάδα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ