aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαBUNDESLIGAΕπιστροφή στην Bundesliga με ήττα για τη Σάλκε

Επιστροφή στην Bundesliga με ήττα για τη Σάλκε

Δεν κατάφερε να συνδυάσει την επιστροφή της στην Bundesliga με θετικό αποτέλεσμα η Σάλκε.

Οι «βασιλικοί μπλε» πλήρωσαν το γεγονός πως έπαιζαν με παίκτη λιγότερο από το 35ο λεπτό της εκτός έδρας αναμέτρησης με την Κολωνία, γνωρίζοντας τελικά την ήττα με 3-1.

Στο 10′ οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ, αλλά το γκολ του ακυρώθηκε από τον VAR για οφσάιντ, ενώ στο 35′ ο Ντρέξλερ πάτησε τη γάμπα του Χέκτορ, βλέποντας την απευθείας κόκκινη κάρτα του διαιτητή.

Από εκεί και πέρα η Κολωνία πήρε τα ηνία του αγώνα, πίεσε την αντίπαλη άμυνα και τελικά κατάφερε να πάρει το προβάδισμα στο 50′, μετά από όμορφη συνεργασία και κοντινή προβολή του Κιλιάν. Στο 65′ μετά από λάθος του τερματοφύλακα και φάση διαρκείας, ο Κάινζ «έγραψε» το 2-0, πριν η Σάλκε μειώσει μετά από φάουλ του Ουβεγιάν και κεφαλιά του Μπέλτερ.

Τελικά, ο Λιούμπισιτς διαμόρφωσε επίσης με κεφαλιά το τελικό 3-1, με την Κολωνία να παίρνει το τρίποντο και να ξεκινά ιδανικά τις υποχρεώσεις της στη φετινή Bundesliga!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ