aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαBUNDESLIGAΕπίδειξη… απειλής η Λειψία και στο -2 από Μπάγερν (vid)

Επίδειξη… απειλής η Λειψία και στο -2 από Μπάγερν (vid)

Το έδαφος που χάνει η Μπάγερν, γίνεται «σκαλοπάτι» για τη Λειψία προς την κορυφή, με τους Ταύρους να εκμεταλλεύονται την ευκαιρία και με άνετο 3-0 επί της Χέρτα να πλησιάζουν τους Βαυαρούς στο -2!

Και ξαφνικά, η κορυφή της Bundesliga παίρνει… φωτιά. Από το 3-3 επί της Αρμίνια, μέχρι την ήττα από την πιο φορμαρισμένη ομάδα στη Γερμανία στο 2021 (Άιντραχτ Φρανκφούρτης), η Μπάγερν άφησε πέντε βαθμούς στο έδαφος και η Λειψία δεν τους άφησε ανεκμετάλλευτους.

Οι Ταύροι του Γιούλιαν Νάγκελσμαν επικράτησαν με 3-0 στην έδρα της παραπαίουσας Χέρτα, με πρωταγωνιστή τον Ζάμπιτσερ που σκόραρε στο (28’) και σέρβιρε το τρίτο γκολ στον Όρμπαν (84’), 13 λεπτά μετά το «σφράγισμα» της νίκης από τον Μουκιέλε (71’). Έτσι, πανηγύρισε την τέταρτη σερί της νίκη και πλησίασε τους πρωτοπόρους Βαυαρούς μόλις στο -2 (47 έναντι 49 βαθμών), την ώρα που οι Βόλφσμπουργκ και Άιντραχτ «βολιδοσκοπούν» την κατάσταση από το -7!


 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ