aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαBUNDESLIGAΈκανε κούρσα... Μπαπέ, πέρασε τον τερματοφύλακα και το έχασε σε κενή εστία (vid)

Έκανε κούρσα… Μπαπέ, πέρασε τον τερματοφύλακα και το έχασε σε κενή εστία (vid)

Στο ποδόσφαιρο υπάρχει το γνωμικό πως «όλα μπαίνουν και όλα χάνονται», όμως μερικές φάσεις θέλουν αρκετή… προσπάθεια για να μη γίνουν γκολ. Σε αυτή τη κατηγορία συγκαταλέγεται η φάση του Μπεντζίκα Κάσιελ της Tσέμνιτζερ της 4ης κατηγορίας του γερμανικού ποδοσφαίρου στην εκπνοή της αναμέτρησης με τη Τένις Μπορούσια Μπερλίν.

Ο 20χρονος πήρε τη μπάλα λίγα μέτρα έξω από τη μεγάλη περιοχή της ομάδα του, με εντυπωσιακή κούρσα «άδειασε» τρεις παίκτες, έφτασε στη μεγάλη περιοχή και ανενόχλητος… κατάφερε να σημαδέψει τη ρίζα του δοκαριού.

Για την ιστορία πάντως η Tσέμνιτζερ δεν πλήρωσε την απίστευτη χαμένη ευκαιρία του Γερμανού εξτρέμ και πήρε τη νίκη με 2-1. Ο Κάσιελ είναι δεύτερος σκόρερ της ομάδας του, έχοντας τέσσερα γκολ σε 15 παιχνίδια.

Η απίστευτη χαμένη ευκαιρία του Κάσιελ:

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ