aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαBUNDESLIGAΈφερε… τούμπα τη Μάιντς και τα δεδομένα παραμονής η Στουτγάρδη

Έφερε… τούμπα τη Μάιντς και τα δεδομένα παραμονής η Στουτγάρδη

Τα έφερε όλα… τούμπα η Στουτγάρδη! Η ομάδα του Σεμπάστιαν Χένες έκανε μεγάλη ανατροπή στο «Mewa Arena» επικρατώντας 4-1 της Μάιντς, παίρνοντας τεράστια ανάσα.

Διότι με αυτό το τρίποντο, ανέβηκε πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού μία αγωνιστική πριν το φινάλε της Bundesliga, έχοντας την ισοβαθμία με την Μπόχουμ. Με τον Ντίνο Μαυροπάνο να μπαίνει αλλαγή στο τελευταίο εικοσάλεπτο για λογαριασμό των φιλοξενούμενων.

Ο Ίνγκβαρτσεν στο 23ο λεπτό άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους, με τον Εντό στο 41’ να κάνει το 1-1. Οι φιλοξενούμενοι έκαναν την ανατροπή στο δεύτερο ημίχρονο, όταν ο Γκιρασί στο 64’ έγραψε το 2-1 για την Στουτγάρδη.

Στην συνέχεια το παιχνίδι ήταν αρκετά ισορροπημένο, με τις δυο ομάδες να απειλούν, έχοντας κάποιες καλές στιγμές. Ωστόσο, η Στουτγάρδη ξεχείλωσε το σκορ, με τον Φούχριχ να γράφει το 3-1 στο 78′, ενώ ο Κουλιμπαλί στις καθυστερήσεις έβαλε το κερασάκι στην τούρτα διαμορφώνοντας το τελικό 4-1!

Μέχρι το τελευταίο σφύριγμα δεν άλλαξε κάτι, με την Στουτγάρδη να παίρνει μια νίκη-χρυσάφι που τη βοήθησε στην υπόθεση παραμονή, ενώ από την άλλη η Μάιντς βρίσκεται στην 9η θέση με 45 βαθμούς.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ