aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαBUNDESLIGAΈχει γίνει… εφιάλτης της Μπάγερν η Γκλάντμπαχ (vid)

Έχει γίνει… εφιάλτης της Μπάγερν η Γκλάντμπαχ (vid)

Κακός δαίμονας της Μπάγερν Μονάχου αποδεικνύεται, τουλάχιστον τη φετινή σεζόν, η Γκλάντμπαχ! Λίγους μήνες μετά την πεντάρα στο Κύπελλο, η ομάδα του Άντι Χίτερ νίκησε τους Βαυαρούς και στο πρωτάθλημα (1-2), κάνοντας ποδαρικό με το δεξί στο 2022 και την… χάλασε στους πρωταθλητές Γερμανίας.

Κάπως έτσι, η Μπάγερν, που παρατάχτηκε με πολλές απουσίες και χωρίς τον Γιούλιαν Νάγκελσμαν, γνώρισε την τρίτη της ήττα στην Bundesliga τη φετινή σεζόν και πρώτη μετά από σχεδόν δύο μήνες, με την Γκλάντμπαχ να παίρνει τρίποντο μετά τις 20 Νοεμβρίου, να φτάνει τους 22 βαθμούς και να ξεφεύγει από τα χαμηλά.

Ο χρόνος άλλαξε, ο Λεβαντόφσκι… όχι! Ο Πολωνός «killer» μπήκε στο 2022 με γκολ, ανοίγοντας το σκορ για την Μπάγερν Μονάχου στο 18ο λεπτό και δείχνοντας πως η ομάδα του θα έχει ένα εύκολο βράδυ.

Παρόλα αυτά, οι Βαυαροί πλήρωσαν τις απουσίες τους και τα αμυντικά τους ζητήματα, με την Γκλάντμπαχ να το γυρίζει μέσα σε 13 λεπτά. Πρώτα, ο Νόιχαους στο 27’ έφερε το σκορ σε ισορροπία, για να έρθει ο Λάινερ στο 31’ να κάνει το 2-1. Ένα… σοκ που παρέμεινε για όλο το ματς, με τους γηπεδούχους να πιέζουν υπερβολικά πολύ, να φτιάχνουν τη μία φάση μετά την άλλη, να έχουν δοκάρι με τον Λεβαντόφσκι και τον Ζόμερ να κάνει μεγάλες επεμβάσεις, για να κρατήσει η Γκλάντμπαχ ένα τεράστιο τρίποντο ως το φινάλε.


ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ