aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΈχασε βαθμούς στη Φρανκφούρτη η Μπάγερν (video)

Έχασε βαθμούς στη Φρανκφούρτη η Μπάγερν (video)

Νέα απροσδόκητη βαθμολογική απώλεια για τη Μπάγερν, η οποία ήρθε ισόπαλη 2-2 με την Αϊντραχτ στη Φρανκφούρτη, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής του γερμανικού πρωταθλήματος.

Οι Βαυαροί, που είχαν δύο σερί ανεπιτυχή αποτελέσματα πριν τη διακοπή, φάνηκε ότι θα έπαιρναν, έστω και δύσκολα, τη νίκη, όταν ο Κίμιχ στο 62΄ τους έδωσε προβάδισμα με 2-1 και τρία λεπτά αργότερα αποβλήθηκε ο Χούστι. Έστω και με δέκα παίκτες, όμως, οι γηπεδούχοι κατάφεραν να φτάσουν στην ισοφάριση με τον Φαμπιάν και άντεξαν στην πίεση των πρωταθλητών στα τελευταία λεπτά, παίρνοντας το βαθμό.

Η Κολονία συνεχίζει την εξαιρετική της φετινή πορεία, καθώς νίκησε 2-1 την ουραγό Ινγκολστατ με δύο γκολ του Μοντέστ και ανέβηκε στη δεύτερη θέση της κατάταξης, εκμεταλλευόμενη τη χθεσινή ισοπαλία της Ντόρτμουντ με τη Χέρτα, ενώ πλησίασε σε απόσταση δύο βαθμών τη Μπάγερν.

Η Γκλάντμπαχ… αυτοκτόνησε, καθώς «κατάφερε» να χάσει δύο πέναλτι, με τον Χαν και τον Στιντλ, και παραχώρησε 0-0 στο Αμβούργο, το οποίο έπαιζε με δέκα παίκτες από το 25΄, λόγω αποβολής του Κλέμπερ στη φάση του πρώτου πέναλτι. Ο Κώστας Σταφυλίδης ήταν για άλλη μία φορά βασικός στο 1-1 της Αουγκσμπουργκ με τη Σάλκε.

Συνοπτικά τα αποτελέσματα και οι σκόρερ της 7ης αγωνιστικής της μπουντεσλίγκα:

Παρασκευή

Ντόρτμουντ – Χέρτα 1-1 (82′ Ομπαμεγιάνγκ / 51′ Στόκερ)

Σάββατο

Γκλάντμπαχ – Αμβούργο 0-0

Κολωνία – Ίνγκολστατ 2-1 (28′ και 39′ πέν. Μοντέστ / 90′ πέν. Χίντερσερ)

Άουγκσμπουργκ – Σάλκε 1-1 (77′ Μπάιερ / 65′ Μπενταλέμπ)

Χόφενχαϊμ – Φράιμπουργκ 2-1 (34′ Βάγκνερ, 81′ Κράμαριτς / 77′ Νίντερλεχνερ)

Άιντραχτ Φρανκφούρτης – Μπάγερν 2-2 (43′ Χούστι, 78′ Φαμπιάν / 10′ Ρόμπεν, 62′ Κίμιχ)

Βέρντερ – Λεβερκούζεν (19:30)

Κυριακή

Μάιντς – Ντάρμστατ (16:30)

Βόλφσμπουργκ – Λειψία (18:30)

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ