aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαBUNDESLIGAΈχασε από τη Χόφενχαϊμ και έμπλεξε η Ουνιόν - Έσωσε τον βαθμό η Σάλκε με...

Έχασε από τη Χόφενχαϊμ και έμπλεξε η Ουνιόν – Έσωσε τον βαθμό η Σάλκε με Άιντραχτ

Έσωσε τον βαθμό η Σάλκε!

Οι Γερμανοί κατάφεραν να «κλέψουν» το 2-2 από την Άιντραχτ όμως παρέμειναν πίσω από την Μπόχουμ, συνεχίζοντας να βρίσκονται σε μεγάλο κίνδυνο όσον αφορά τον υποβιβασμό. Οι «αετοί», από την άλλη, παρόλο που έφτασαν κοντά σε ανατροπή, τελικά έμειναν πίσω στο κυνήγι των ευρωπαϊκών εισιτηρίων!

Η Σάλκε προηγήθηκε μόλις στο 1ο λεπτό με τον Τερόντε, όμως στο 21′ ο Ντάιτσι Καμάντα ισοφάρισε μετά από μία ακόμη ασίστ του Κολό Μουανί, με τον Τούτα να ολοκληρώνει την ανατροπή στο 59′. Η Σάλκε πάλεψε για να πάρει έστω τον βαθμό και τελικά το κατάφερε, με τον Σεμπάστιαν Πόλτερ να ισοφαρίζει στο 85′.

Σπουδαία νίκη και για την Χόφενχαϊμ!

Oι «μπλε» επικράτησαν με σκορ 4-2 της Ουνιόν Βερολίνου, η οποία πλέον ισοβαθμεί στην τέταρτη θέση με τη Φράιμπουργκ και κινδυνεύει να χάσει την τετράδα!

Οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ δυνατά στο ματς και προηγήθηκαν στο 22′ με τον Μπεμπού, ενώ στο 36΄ο Κράμαριτς με πέναλτι έκανε το 2-0. Οι πρωτευουσιάνοι κατάφεραν να μειώσουν στο 45+4′ με τον Ντανίλο Ντοεκί, πριν ο Κράμαριτς σκοράρει ξανά στο 90′ για το 3-1. Η Ουνιόν έβαλε κι άλλο γκολ με τον Λαϊντουνί στο 90+5′, όμως δεν κατάφερε να πάρει κάτι από το ματς, καθώς δέχθηκε κι άλλο γκολ από τον Νταμπούρο στο 90+9′.

Στα άλλα ματς της ημέρας, η Μπόχουμ έσωσε στην τελευταία φάση τον βαθμό απέναντι στη Χέρτα (1-1), ενώ Βέρντερ και Κολωνία ήρθαν ισόπαλες με το ίδιο σκορ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ