aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαBUNDESLIGA«Διπλό» στο Λεβερκούζεν και… μέσα για τίτλο η Ντόρτμουντ! (vid)

«Διπλό» στο Λεβερκούζεν και… μέσα για τίτλο η Ντόρτμουντ! (vid)

Γερά στη μάχη του τίτλου μπήκε και η Ντόρτμουντ! Η ομάδα του Έντιν Τέρζιτς πέρασε από την έδρα της Λεβερκούζεν επικρατώντας με 2-0 και πλέον μπήκε και αυτή στο… κόλπο, ούσα στο -3 από την πρωτοπόρο Μπάγερν Μονάχου.

Κάπως έτσι, με αυτή τη νίκη οι Βεσταφλοί ανέβηκαν στην 4η θέση, ενώ οι φιλοξενούμενοι είδαν το σερί πέντε νικών που μετρούσαν στην Bundesliga να «σπάει».

Ο Αντεγέμι στο 33ο λεπτό άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους, με τον Ταπσόμπα στο 53’ να στέλνει άθελά του την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του, κάνοντας το 2-0 για την Ντόρτμουντ.

Η Λεβερκούζεν έπαιζε κυρίως στις αντεπιθέσεις και στο 81ο λεπτό είχε μια μεγάλη ευκαιρία για να μειώσει. Ο Αζμούν πήρε την κεφαλιά, με την μπάλα να περνάει ξυστά από την αντίπαλη εστία.

Μέχρι το τελευταίο σφύριγμα δεν άλλαξε κάτι, με την Ντόρτμουντ να παίρνει μια σημαντική νίκη με 2-0, να ανεβαίνει στην 4η θέση και να μπαίνει για τα καλά στο κόλπο της μάχης του τίτλου. Αντίθετα, η Λεβερκούζεν παρέμεινε στην 9η θέση με 24 βαθμούς.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ