aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαBUNDESLIGAΔιπλό «χτύπημα» από Άγιαξ η Μπάγερν: Παίρνει Χράφενμπερχ και Μαζραουί

Διπλό «χτύπημα» από Άγιαξ η Μπάγερν: Παίρνει Χράφενμπερχ και Μαζραουί

Έτοιμη για διπλή μετεγγραφική προσθήκη από τον Άγιαξ είναι η Μπάγερν Μονάχου, σε μια κίνηση του Χασάν Σαλιχάμιτζιτς να στηρίξει ακόμα περισσότερο τον Γιούλιαν Νάγκελσμαν.

Συγκεκριμένα, όπως μεταδίδουν γερμανικά και ολλανδικά ΜΜΕ, οι Βαυαροί έχουν έρθει σε οριστική συμφωνία με τον δεξιό φουλ μπακ, Νουσαΐρ Μαζραουί, που μένει ελεύθερος από τον «Αίαντα», με τον Μαροκινό να προτιμά τη μετακίνησή του στην Μπάγερν Μονάχου σε σχέση με την Μπαρτσελόνα, που επίσης ενδιαφερόταν για τον παίκτη.

Επιπλέον, οι μόνιμοι πρωταθλητές Γερμανίας βρίσκονται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με τους πρωταθλητές Ολλανδίας για την απόκτηση του 19χρονου μέσου, Ράιαν Χράφενμπερχ.

Ο νεαρός που έχει ατζέντη τον Μίνο Ραϊόλα, τη φετινή σεζόν έχει καταγράψει 38 συμμετοχές, με δύο γκολ και έξι ασίστ ενώ το deal αναμένεται να ξεπεράσει τα 20 εκατ. ευρώ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ