aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαBUNDESLIGAΔιέλυσε την Γκρόιτερ Φιρτ και... περιμένει το klassiker η Λεβερκούζεν (vids)

Διέλυσε την Γκρόιτερ Φιρτ και… περιμένει το klassiker η Λεβερκούζεν (vids)

Την τρίτη συνεχόμενη νίκη της στο πρωτάθλημα σημείωσε η Λεβερκούζεν, που επικράτησε με το εντυπωσιακό 7-1 της Γκρόιτερ Φιρτ εντός έδρας και εδραιώθηκε στην τριάδα, απέχοντας τρεις βαθμούς από την Ντόρτμουντ και τέσσερις από την Μπάγερν Μονάχου.

Οι «ασπιρίνες» περιμένουν έτσι το klassiker του “Signal Iduna Park” για να δουν στους πόσους βαθμούς θα διαμορφωθεί η διαφορά τους από τις πρώτες θέσεις.

Στα του ματς, ο Πάτρικ Σικ ήταν καταιγιστικός και πέτυχε τα τέσσερα (49’, 69’, 74’, 76’) τελευταία γκολ της ομάδας του, ενώ νωρίτερα είχαν σκοράρει οι Αντλί (12’), Ταπσόμπα (17’) και Χίνκαπι (45’). Το… γκολ της τιμής σημειώθηκε από τον Ντούντζιακ στο 33’.


Από εκεί και πέρα, η Χόφενχαϊμ νίκησε 3-2 την Άιντραχτ Φρανκφούρτης σε ένα συναρπαστικό ματς, όπου ο Μπορέ έβαλε μπροστά τους «αετούς» στο 15’, με τους γηπεδούχους να ανατρέπουν τα δεδομένα με τα γκολ των Γκάιγκερ (24’), Ρούτερ (30’) και Σαμασέκου (59’). Ο Πασιένσια μείωσε στο τελικό 3-2 στο 72ο λεπτό.


Μεγάλη εκτός έδρας νίκη πήρε η Μπόχουμ, που με τους Λαμπρόπουλο και Σταφυλίδη βασικούς, επικράτησε 3-2 (23’, 45+2’ Πόλτερ, 40’ Χόλτμαν – 57’ Γκρέγκοριτς, 86’ πέν. Καλιτζιούρι) της Άουγκσμπουργκ.


Τα γκολ των Μπούρκαρντ (2’) και Σταχ (4’), καθώς και το αυτογκόλ του Λακρουά (90’) έδωσαν στη Μάιντς τους τρεις βαθμούς στο 3-0 επί της Βόλφσμπουργκ, ενώ τέλος, Αρμίνια Μπίλεφελντ και Κολωνία έμειναν στο 1-1 (59’ Λάσμε – 17’ Οζκάν).


ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ