aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαBUNDESLIGAΔιέλυσε την Γκλάντμπαχ και την πέταξε εκτός Κυπέλλου το Ανόβερο του Χουλτ!

Διέλυσε την Γκλάντμπαχ και την πέταξε εκτός Κυπέλλου το Ανόβερο του Χουλτ!

Θρίαμβος για Ανόβερο κόντρα στην Γκλάντμπαχ. Οι «κόκκινοι», οι οποίοι αγωνίζονται στη δεύτερη κατηγορία, επικράτησαν 3-0 εντός έδρας και σφράγισαν την πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου Γερμανίας, όπου θα αγωνιστεί και η Λειψία. Με το 2-0 επί της Χάνσα Ρόστοκ.

Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Μπάιερ για το Ανόβερο, καθώς πέτυχε δύο γκολ. Μόλις στο 4’, ο Βέινταντ έκανε μπαλιά-τρύπα για τον 19χρονο εξτρέμ, που εκτέλεσε άψογα τον αντίπαλο τερματοφύλακα τον Σόμερ, παρά τη γρήγορη έξοδο του. Ο Τρίμπουλ βρήκε την μπάλα με το χέρι στο 34’ και ο Κερκ, ο οποίος ανέλαβε την εκτέλεση, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Ο Μπέιερ… έληξε το παιχνίδι με γκολ στο 51’ και τα «μουλάρια» δεν κατάφεραν να βγάλουν αντίδραση στη συνέχεια. Βασικός στο αριστερό άκρο ο Νίκλας Χουλτ και έγινε αλλαγή στο 78ο λεπτό.

Η Λειψία την ίδια ώρα έκανε το… χρέος της απέναντι στη Χάνσα. Το σκορ άνοιξε μόλις στο 6’ ο Πόουλσεν. Έπειτα από ωραία κυκλοφορία της μπάλας, ο Κλόστερμαν έκανε γλυκιά σέντρα από τα δεξιά για τον 27χρονο επιθετικό, ο οποίος σκόραρε από κοντά. Η νίκη-πρόκριση «κλείδωσε» στο 81’ με γκολ του Όλμο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ