aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαBUNDESLIGAΔιαζύγιο… έκπληξη της Ντόρτμουντ με Ρόζε!

Διαζύγιο… έκπληξη της Ντόρτμουντ με Ρόζε!

Μπορούσια Ντόρτμουντ και Μάρκο Ρόζε δεν πρόκειται να συνεχίσουν μαζί πλέον, με τους «κιτρινόμαυρους» να ανακοινώνουν αιφνιδιαστικά σήμερα την λύση της συνεργασίας τους με τον Αυστριακό κόουτς!

Μόλις μια σεζόν μετά την πρόσληψή του, με την Ντόρτμουντ να πληρώνει την ρήτρα των πέντε εκατομμυρίων ευρώ στην Γκλάντμπαχ για να τον αποκτήσει και τον Ρόζε να υπογράφει συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2024…

«Είναι αποτέλεσμα της διεξοδικής ανάλυσης όλης της σεζόν, η οποία έλαβε χώρα την Πέμπτη, παρουσία των Γιόαχιμ Βάτσκε, Μίχαελ Τσορκ, Ζεμπάστιαν Κελ και Ματίας Ζάμερ, πλην του Ρόζε», ανέφερε η σχετική ανακοίνωση των Βεστφαλών.

Η Ντόρτμουντ τερμάτισε δεύτερη στην Bundesliga, ενώ αποκλείστηκε από το Champions League, το Europa League αλλά και το γερμανικό Κύπελλο.

Πλην του Ρόζε, από την γερμανική ομάδα αποχώρησαν επίσης οι βοηθοί του Αλεξάντερ Τσίκλερ και Ρενέ Μάριτς, όπως και ο υπεύθυνος φυσικ΄ξης κατάστασης, Πάτρικ Άιμπενμπεργκερ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ