aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΧτύπησε... Ρίχτερ και ισοπέδωσε την Άιντραχτ!

Χτύπησε… Ρίχτερ και ισοπέδωσε την Άιντραχτ!

Ήττα «σφαλιάρα» για την Άιντραχτ από την Άουγκσμπουργκ μέσα στη Φρανκφούρτη με πρωταγωνιστή τον Ρίχτερ.

Η ομάδα του Κώστα Σταφυλίδη που αγωνίστηκε βασικός σε όλο το ματς, έκανε την έκπληξη επικρατώντας με 3-1 στην έδρα των «αετών» και έβαλε τέλος σε ένα απίστευτο αήττητο σερί έντεκα αγωνιστικών δίχως ήττα που έτρεχε η Άιντραχτ από τον περασμένο Δεκέμβρη, με τελευταία αυτή στις 22 Δεκεμβρίου από την Μπάγερν Μονάχου (0-3).

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά και μόλις στο 14ο λεπτό πήραν προβάδισμα με τον Πασιένσια, αλλά ο Ρίχτερ ήταν αυτός που χτύπησε δύο φορές πριν το φινάλε του πρώτου ημιχρόνου, κάνοντας την ανατροπή για την ομάδα του. Ο 21χρονος Γερμανός μέσος, ισοφάρισε αρχικά σε 1-1 στο 31ο λεπτό και στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου «χτύπησε» και πάλι, κάνοντας το 2-1.

Η αποβολή του Φερνάντες με δεύτερη κίτρινη στο 47’ ουσιαστικά απλοποίησε τα πράγματα, με την Άουγκσμπουργκ που πήρε τρίποντο χρυσάφι στη μάχη για παραμονή να μετατρέπει σε θρίαμβο τη νίκη στο 84’ με τον Γκρέγκοριτς να διαμορφώνει το τελικό 3-1.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ