Χάαλαντ: Με 44 γκολ έγινε ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία νεαρών ποδοσφαιριστών

Κορυφαίος στη γενιά κάτω των 20 ετών ο Χάαλαντ, ενώ τη δεκάδα κλείνει ο Δημήτρης Εμμανουηλίδης για το Top10 που δημοσιεύτηκε και αφορά τους πλέον εύστοχους νεαρούς παίκτες...

Τop σκόρερ για τη γενιά U20 αναδείχθηκε ο Έρλινγκ Χάαλαντ, ωστόσο, αυτό που ξεχωρίζει είναι η ελληνική παρουσία στη «μαγική» δεκάδα με τον Δημήτρη Εμμανουηλίδη να «φιγουράρει» μεταξύ άλλων πρωτοκλασσάτων νεαρών παικτών.

Τα 44 γκολ που πέτυχε σε 40 εμφανίσεις ο Χάαλαντ τόσο σε πρωτάθλημα όσο και σε κύπελλο Γερμανίας ήταν η αφορμή για να σπάσει τα ρεκόρ και να γράψει το όνομά του με χρυσά γράμματα σε όλους τους πίνακες ετών. Τα χατ-τρικ που σημείωσε στους πρώτους αγώνες με τη Μπορούσια Ντόρντμουντ σε σύντομο χρονικό διάστημα τον ανέδειξαν σε Νο1 μεταγραφικό στόχο και κορυφαίο σκόρερ με τον ανταγωνισμό να είναι στα ύψη.

Έκπληξη, όμως, προκαλεί το Τοp10 των U20 ποδοσφαιριστών καθώς υπάρχει και ένας Έλληνας μεταξύ άλλων στο διεθνές γίγνεσθαι. Ο Δημήτρης Εμμανουηλίδης ο οποίος με τη φανέλα του Πανιωνίου έχει εμφανιστεί σε 21 αγώνες και έχει πετύχει 6 γκολ βλέπει το μέλλον να του ανοίγεται διάπλατα.

ΜΕΣΩGoal.com.cy team
ΠΗΓΗSport-fm.gr
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ