aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαBUNDESLIGAΧάαλαντ: «Ακόμα δεν μπορώ ούτε να περπατήσω»

Χάαλαντ: «Ακόμα δεν μπορώ ούτε να περπατήσω»

Μακριά από την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση βρίσκεται ακόμα ο Έρλινγκ Χάαλαντ. Ο Νορβηγός επιθετικός αποχώρησε με μυϊκό πρόβλημα στον μηρό από την αναμέτρηση της Ντόρτμουντ με την Γκλάντμπαχ και βρίσκεται στα «πιτς» εδώ και περίπου δυο εβδομάδες.

Η Εθνική Νορβηγίας από την πλευρά της ήλπιζε ο πως 21χρονος θα είχε καταφέρει να αναρρώσει σε χρόνο που θα επέτρεπε τη συμμετοχή του στις υποχρεώσεις των Σκανδιναβών στα προκριματικά Μουντιάλ, όμως η απάντηση που έλαβαν από το ιατρικό επιτελείο των Βεστφαλών ήταν κατηγορηματική.

Μάλιστα ο τραυματισμός του Χάαλαντ δείχνει να είναι αρκετά χειρότερος από τις αρχικές εκτιμήσεις κάτι που παραδέχθηκε και ο τεχνικός των Γερμανών, Μάρκο Ρόζε, ο οποίος αποκάλυψε πως ο διάσημος φορ ακόμα δεν μπορεί καν να περπατήσει!

«Αυτό που μπορώ να σας πως είναι σε τι κατάσταση βρίσκεται τώρα. Ο Έρλινγκ προσπαθεί να επιστρέψει σε αγωνιστικούς ρυθμούς εδώ και μέρες. Όποιος τον ξέρει, γνωρίζει πολύ καλά ότι πάντα θέλει να αγωνίζεται. Δεν κατάφερε να προλάβει την εβδομάδα του Champions League και μου ξεκαθάρισε ότι δεν θα είναι διαθέσιμος από την αρχή. Μου είπε ”Κόουτς θα ήθελα να παίξω, αλλά ακόμα δεν μπορώ να κινηθώ κανονικά. Ούτε καν να περπατήσω”» ανέφερε χαρακτηριστικά ο τεχνικός της Ντόρτμουντ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ