aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαBUNDESLIGAΧάαλαντ: Αδειάζει το ταμείο για να τον κρατήσει η Ντόρτμουντ

Χάαλαντ: Αδειάζει το ταμείο για να τον κρατήσει η Ντόρτμουντ

Η Μπορούσια Ντόρτμουντ θα κάνει ό,τι μπορεί για να κρατήσει τον Έρλινγκ Χάαλαντ στη Βεστφαλία και εμφανίζεται αποφασισμένη για τεράστια οικονομική υπέρβαση στις αποδοχές του Νορβηγού αστέρα.

Η μηχανή των γκολ που φέρει το όνομα Έρλινγκ Χάαλαντ, σε κάθε μεταγραφική περίοδο και δη αυτές του καλοκαιριού, θα γίνεται βασικός στόχος των μεγάλων ευρωπαϊκών κλαμπ και θα τρέμει το φυλλοκάρδι των ανθρώπων της Ντόρτμουντ για κάθε κρούση που θα λαμβάνουν.

Όπως αναφέρει η Bild, στην ομάδα της Βεστφαλίας φέρονται να πήραν μια απόφαση με τεράστιο ρίσκο, καθώς αποτελεί μια πολύ μεγάλη υπέρβαση αν τελικά περάσει από την θεωρία στην πράξη.

Το τρέχον συμβόλαιο του Χάαλαντ με το κλαμπ έχει την υπογραφή του ποδοσφαιριστή για απολαβές 8 εκατ.ευρώ ετησίως κι αυτά θα διπλασιαστούν – σχεδόν – φτάνοντας στα 15 εκατομμύρια αν η Ντόρτμουντ αποφασίσει να του δείξει πόσο πολύ τον θέλει μαζί της και τα επόμενα χρόνια!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ