aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαBUNDESLIGAΜπλόκαρε το τρένο Χάαλαντ; Τέλος σε ευρωπαϊκό σερί του!

Μπλόκαρε το τρένο Χάαλαντ; Τέλος σε ευρωπαϊκό σερί του!

Χωρίς αμφιβολία το μπλοκάρισμα του Ερλινγκ Χάαλαντ από τον Πεπ Γκουαρντιόλα, αποτέλεσε αποφασιστικό στοιχείο, στην πρόκριση που πέτυχε η Μάντσεστερ Σίτι στα ημιτελικά του Champions League, αποκλείοντας τη Ντόρτμουντ.

Είναι η πρώτη φορά, από τότε που ο Νορβηγός διεθνής επιθετικός, έκανε το ντεμπούτο του με τη Σάλτσμπουργκ, στις 17 Σεπτεμβρίου 2019, που δεν μπόρεσε να σκοράρει σε δύο συνεχόμενα παιχνίδια στο Champions League.

Επίσης, όπως αναφέρει η ιταλική ιστοσελίδα tuttomercatoweb, από τότε που έκανε το ντεμπούτο του στο Europa League, τον Ιούλιο του 2018, με τη Μόλντε, δεν είχε συμβεί ποτέ, να παίξει δύο συνεχόμενα παιχνίδια στην Ευρώπη, χωρίς να σκοράρει. Να σημειωθεί ότι ο Ερλινγκ Χάαλαντ, ο οποίος στις 21 Ιουλίου θα γίνει 21 ετών, εξακολουθεί να είναι, με 10 γκολ, πρώτος σκόρερ στο Champions League 2020/21.

«Είναι σχεδόν αδύνατο να τον σταματήσεις. Ο μόνος τρόπος για να σταματήσεις τους ταλαντούχους παίκτες είναι να τους αποτρέψεις από το να έχουν την μπάλα και με αυτόν τον τρόπο, προσπαθείς να τους βγάλεις από την περιοχή σου. Είναι πολύ δυνατός παίκτης, ένας κορυφαίος παίκτης, που θα γίνει ακόμα πιο δυνατός στο μέλλον», είπε χαρακτηριστικά ο Καταλανός προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι, Πεπ Γκουαρντιόλα, μετά την ολοκλήρωση της χθεσινής αναμέτρησης στο Ντόρτμουντ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ