aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαBUNDESLIGAΜπάγερν - Βόλφσμπουργκ 4-0: Από πεντάρα σε τεσσάρα οι ασταμάτητοι Βαυαροί (vid)

Μπάγερν – Βόλφσμπουργκ 4-0: Από πεντάρα σε τεσσάρα οι ασταμάτητοι Βαυαροί (vid)

Η Μπάγερν επιβλήθηκε 4-0 της Βόλφσμπουργκ στο Μόναχο στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της Bundesliga, σημειώνοντας την πέμπτη διαδοχική της νίκη. Οι Βαυαροί μετά το 5-0 κόντρα στην Στουτγκάρδη, πέτυχαν ακόμη μία ευρεία νίκη και έφτασε τους 43 βαθμούς.

Η ομάδα του Γιούργκεν Νάγκελσμαν μπήκε με άγριες διαθέσεις και άνοιξε το σκορ στο 7ο λεπτό. Ο Σερζ Γκνάμπρι έκανε το σουτ εκτός περιοχής, ο Κάστιλς απέκρουσε και ο Μίλερ, στην 400η του συμμετοχή με τη φανέλα των Βαυαρών, πήρε το ριμπάουντ στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0 απέναντι στη Βόλφσμπουργκ.

Ο Μίλερ ήταν ο πρωταγωνιστής του παιχνιδιού, καθώς έδωσε και την ασίστ στον Νταγιότ Ουπαμεκανό, ο οποίος με κεφαλιά έκανε το 2-0 στο 57′. Δύο λεπτά αργότερα ήταν στιγμή του Λερόι Σανέ να μιλήσει, ο οποίος με ένα ωραίο σουτ στα όρια της περιοχής έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Από την γιορτή δεν θα μπορούσε να λείπει ο Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι. Ο Πολωνός στράικερ στο 87ο λεπτό με γυριστό από κοντά διαμόρφωσε το τελικό σκορ, με τον Μουσιάλα να δίνει την ασίστ. Ο Λεβαντόβσκι ισοφάρισε τον Ρονάλντο με 69 γκολ σε ένα ημερολογιακό έτος.

ΜΠΑΓΕΡΝ: Νόιερ, Ντέιβις (80′ Ρίτσαρντς), Ερνάντες (80′ Νιάνζου), Ουπαμεκανό, Παβάρ (85′ Τίλμαν), Μουσιάλα, Ρόκα (75′ Σάμπιτσερ), Σανέ, Μίλερ, Γκνάμπρι (80′ Σαρ), Λεβαντόβσκι.

ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ: Καστίλς, Λακρουά, Μπορνάβ, Μπρουκς, Μπακού, Βράνκξ (87′ Εμπάμπου), Άρνολντ, Γκέραρντ, Βάλντσμιντ (72′ Γκιλαβογκί), Στέφεν (58′ Ενμέτσα), Βέγκχορστ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ