aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαBUNDESLIGAΜπάγερν - Βόλφσμπουργκ 2-0: «Καθάρισε» και χωρίς τα ακυρωθέντα γκολ του Μανέ (vid)

Μπάγερν – Βόλφσμπουργκ 2-0: «Καθάρισε» και χωρίς τα ακυρωθέντα γκολ του Μανέ (vid)

Το «πάρτι» της πρεμιέρας στη Φρανκφούρτη μεταφέρθηκε στην «Allianz Arena». Πολύ μακριά από το εμφατικό σκορ απέναντι στην Άιντραχτ, αλλά με τον ίδιο ρυθμό και την ίδια άνεση, η Μπάγερν Μονάχου κατέβαλε χωρίς πρόβλημα την αντίσταση της Βόλφσμπουργκ (2-0) και συνέχισε με το δύο-στα-δύο την πορεία προς την εντέκατη σερί σαλατιέρα.

Ίσως το κοντέρ να είχε «γράψει» περισσότερα. Στο τέλος της ημέρας, ο Σαντιό Μανέ βρήκε δύο φορές δίχτυα, καμία, όμως, δεν μέτρησε. Έτσι, το πρώτο του επίσημο ματς στην «Allianz Arena» δεν στέφθηκε με γκολ, αν και οι φίλοι των Βαυαρών πανηγύρισαν στο 20ο λεπτό το έξοχο ομαδικό τέρμα της ομάδας τους με τελικό αποδέκτη τον Σενεγαλέζο. Η φάση, όμως, εξετάστηκε από το VAR και το 1-0 δεν έγινε ποτέ λόγω οφσάιντ, μεταθέτοντας το άνοιγμα του σκορ μόλις για το 33ο λεπτό.

Ο διαρκώς εξελιγμένος και φορμαρισμένος (3 γκολ σε 4 ματς) ανατέλλων σταρ της Μπάγερν, Τζαμάλ Μουσιάλα, απέδειξε για άλλη μια φορά την κλάση του αλλά και τη δύναμη που έχει αρχίσει να βάζει στο σώμα του, σκοράροντας με άψογο τελείωμα εκτός περιοχής αφού κράτησε την μπάλα παρά τη σύγκρουση με δύο αμυντικούς.

Στο 44′, ήταν η ώρα του Τόμας Μίλερ να σκοράρει και να δώσει προβάδισμα ασφαλείας από το ημίχρονο. Ο Ντέιβις έκανε την κούρσα από τα αριστερά, βρήκε τον Κίμιχ και με προβολή ο ηγετικός Γερμανός επιθετικός έγραψε το 2-0. Ο Μανέ στάθηκε άτυχος για δεύτερη φορά όταν το VAR τού ακύρωσε και δεύτερο γκολ στο 73′ (και πάλι ορθώς).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ