aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαBUNDESLIGAΜπάγερν: Ο Κίμιχ δεν μπορεί να ακολουθήσει την αποστολή στο ξενοδοχείο γιατί δεν έχει εμβολιαστεί

Μπάγερν: Ο Κίμιχ δεν μπορεί να ακολουθήσει την αποστολή στο ξενοδοχείο γιατί δεν έχει εμβολιαστεί

Η Μπάγερν θα φιλοξενηθεί την Παρασκευή (19/11, 21:30) από την Άουγκσμπουργκ για την 12η αγωνιστική της Bundesliga. Οπως πριν από κάθε εκτός έδρας ματς, έτσι και τώρα οι Βαυαροί θα συγκεντρωθούν στο ξενοδοχείο κι έπειτα θα αναχωρήσουν για την «Αρένα WWK».

Με μία σημαντική διαφορά όμως. Ότι στο ξενοδοχείο που θα καταλύσει η ομάδα δεν θα βρίσκεται ο Τζόσουα Κίμιχ, διότι σύμφωνα με την «BILD», δεν του επιτρέπεται η είσοδος, λόγω του ότι δεν έχει εμβολιαστεί κατά του κορονοϊού.

Πριν από μερικές ημέρες η Γερμανία, αποφάσισε τη διεύρυνση του Κανόνα 2G, δηλαδή την είσοδο μόνο σε εμβολιασμένους και αναρρώσαντες στην εστίαση, στα μπαρ, στα ξενοδοχεία και στα κλαμπ, στην παροχή υπηρεσιών που απαιτούν σωματική επαφή, στα κέντρα αθλητισμού και πολιτιστικών εκδηλώσεων.

Ο Κίμιχ βέβαια από την πλευρά του έχει εξηγήσει πως δεν νιώθει ασφάλεια κάνει το εμβόλιο τονίζοντας ωστόσο πως τηρεί σχολαστικά όλα τα μέτρα υγιεινής και υποβάλλεται συνεχώς σε τεστ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ