aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαBUNDESLIGAΜπάγερν Μονάχου: Πολύ κοντά στην απόκτηση του Ουπαμεκάνο

Μπάγερν Μονάχου: Πολύ κοντά στην απόκτηση του Ουπαμεκάνο

Ο Νταγιό Ουπαμεκάνο είναι από τα πιο «καυτά» ονόματα στη μεταγραφική περίοδο ενόψει καλοκαιριού, καθώς είναι σχεδόν βέβαιο πως θα αποχωρήσει από τη Λειψία. Το όνομα του Γάλλου διεθνή έχει συνδεθεί με κορυφαίες ευρωπαϊκές ομάδες, όπως για παράδειγμα με Λίβερπουλ, Μπάγερν Μονάχου, Μάντσεστερ Σίτι και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του έγκυρου Ιταλού δημοσιογράφου, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, οι Βαυαροί βρίσκονται πολύ κοντά στην απόκτηση του 22χρονου στόπερ. Όπως αναφέρει στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter, η Μπάγερν που σκέφτεται εδώ και καιρό να πληρώσει τη ρήτρα των 42.5 εκ. ευρώ για την απόκτηση του παίκτη βρίσκεται σε συζητήσεις με τη Λειψία, προσφέροντας μάλιστα στον παίκτη συμβόλαιο πενταετούς διάρκειας.

Τη δεδομένη στιγμή, η νταμπλούχοι Γερμανίας βρίσκονται στην πρώτη θέση της κούρσας για τον Ουπαμεκάνο, με τον παίκτη να ενδιαφέρεται έντονα για την μετακίνησή του στην Μπάγερν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ