aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαBUNDESLIGAΜπάγερν Μονάχου: Έκανε εγχείριση στην καρδιά ο Κομάν, επιστρέφει μέσα Οκτώβρη

Μπάγερν Μονάχου: Έκανε εγχείριση στην καρδιά ο Κομάν, επιστρέφει μέσα Οκτώβρη

Μια εγχείριση καρδιάς φαντάζει πάντοτε σοβαρή. Στην περίπτωση του Κίνγκσλεϊ Κομάν, πάντως, ακούγεται πιο δραματική από ότι ήταν στην πραγματικότητα.

Αυτό υποστήριξε τουλάχιστον ο Γιούλιαν Νάγκελσμαν, στην σημερινή (17/09) συνέντευξη Τύπου, ενόψει της αναμέτρησης της Μπάγερν Μονάχου με την Μπόχουμ.

Όπου και αποκάλυψε το γεγονός, σημειώνοντας χαρακτηριστικά, αναφορικά με τον Γάλλο εξτρέμ: «Για καρδιακή επέμβαση, ήταν μια μάλλον εύκολη διαδικασία, με ελεγχόμενο ρίσκο».

Ο Κομάν είχε παραπονεθεί πρόσφατα για το ότι δεν μπορούσε πάντοτε να αναπνέει κανονικά, ενώ η όλη κατάσταση οδήγησε σε καρδιακή αρρυθμία, η οποία δεν υφίσταται πλέον μετά την επέμβαση που έκανε!

«Είναι καλά πλέον, παραπονιέται μόνο για ελάχιστους πόνους στο στήθος», πρόσθεσε ο Γερμανός τεχνικός για τον 25χρονο άσο.

Ο Κομάν αναμένεται να ακολουθήσει ειδικό πρόγραμμα και θα επιστρέψει στις προπονήσεις των Βαυαρών σε μιάμιση με δύο εβδομάδες…

Με το come back του να υπολογίζεται στα μέσα Οκτώβρη, μετά την διακοπή του γερμανικού πρωταθλήματος λόγω των εθνικών ομάδων.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ