aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαBUNDESLIGAΑπίστευτοι Γερμανοί: Έφαγαν εφτάρα και για ένα πέναλτι βγάζουν τα «άπλυτα» του διαιτητή στη φόρα!

Απίστευτοι Γερμανοί: Έφαγαν εφτάρα και για ένα πέναλτι βγάζουν τα «άπλυτα» του διαιτητή στη φόρα!

Αχώνευτη φαίνεται η εφτάρα που εισέπραξε η Λειψία από τη Σίτι στο Μάντσεστερ, που επέφερε τον αποκλεισμό της από το Τσάμπιονς Λιγκ. Προφανώς οι Γερμανοί το πήραν πατριωτικά, δεν εξηγείται αλλιώς το σημερινό δημοσίευμα της Bild, με πρωταγωνιστή τον διαιτητή του παιχνιδιού Σλάβκο Βίντσιτς.

Με αφορμή το πέναλτι που έδωσε για τους γηπεδούχους στο 22ο λεπτό για χέρι του Μπέντζαμιν Χένριχς κατόπιν υπόδειξης του VAR, οι συνάδελφοι από τη χώρα της Κεντρικής Ευρώπης έψαξαν και βρήκαν σκάνδαλο με τον Βόσνιο από τον Μάιο του 2020!

Τον Μάιο εκείνης της περιόδου, εν μέσω καραντίνας σε όλο τον κόσμο, ο διαιτητής έγινε πρωτοσέλιδο όταν συνελήφθη σε σεξουαλικό πάρτι με άλλους 34 στη βοσνιακή πόλη Μπιέλινα.

Διοργανωτής του παράνομου πάρτι φέρεται να ήταν το μοντέλο του Instagram Τιάνα Μαξίμοβιτς («Tijana iPhone»). Ο Βίντσιτς και οι άλλοι άνδρες λέγεται ότι χρησιμοποίησαν ή σκόπευαν να χρησιμοποιήσουν σεξουαλικές υπηρεσίες από αυτήν και τις φίλες της.

Κατά την αστυνομική έρευνα κατασχέθηκε και μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών. Σύμφωνα με πληροφορίες, η αστυνομία κατηγόρησε τον διαιτητή για παράνομη κατοχή ναρκωτικών και όπλων. Ο Βίντσιτς, που σφυρίζει επτά χρόνια στο Τσάμπιονς Λιγκ, τόνισε την αθωότητά του και έκανε λόγο για παρεξήγηση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ