aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαBUNDESLIGAΑνάσα για Μπίλεφελντ, συνεχίζεται ο κατήφορος της Βόλφσμπουργκ

Ανάσα για Μπίλεφελντ, συνεχίζεται ο κατήφορος της Βόλφσμπουργκ

Βαθιά βαθμολογική ανάσα πήρε η Μπίλεφελντ! Η Αρμίνια επικράτησε 2-0 της Μπόχουμ που είχε βασικό τον Λαμπρόπουλο και τον Σταφυλίδη να έρχεται από τον πάγκο, για να φτάσει τους 13 βαθμούς και να βρεθεί στο -4 από τη σωτηρία. Παράλληλα, πανηγύρισε μετά από σχεδόν 40 ημέρες, γεμίζοντας με αισιοδοξία για τη συνέχεια.

Μετά από ένα στείρο πρώτο ημίχρονο, ο Οκουγκάβα άνοιξε το σκορ για την Μπόχουμ στο 51’, για να έρθει ο Βίμερ στο 69’ να διαμορφώσει το τελικό σκορ.

Τέταρτη σερί ήττα για την Βόλφσμπουργκ, που συνεχίζει να παραπαίει! Αυτή τη φορά γνώρισε την εντός έδρας ήττα από την Κολωνία με σκορ 3-2 και συνεχίζει να βρίσκεται στα χαμηλά στρώματα της βαθμολογίας.

Ο Ενμετσά άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους στο 8’, με τον Μοντέστ στο 34’ να το φέρνει στα… ίσα. Ο Βέγκορστ έδωσε εκ νέου προβάδισμα στη Βόλφσμπουργκ στο 51’, αλλά οι φιλοξενούμενοι το έφεραν «τούμπα». Πρώτα με τον Ουτ στο 73’ που ισοφάρισε και ένα τέταρτο αργότερα με τον Μοντέστ να υπογράφει το 3-2.

Εμφατική νίκη για την Μάιντς, η οποία επικράτησε με το ευρύ 4-0 της Χέρτα Βερολίνου. Ο Γιάε-Σουνγκ στο 19’ άνοιξε το σκορ, με τον Χακ στο 41’ να γράφει το 2-0. Βίντμερ (49’) και Μποέτιους (79’) διαμόρφωσαν το τελικό σκορ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ