aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνανέωσε με Βέρνερ μέχρι το 2023 η Λειψία

Ανανέωσε με Βέρνερ μέχρι το 2023 η Λειψία

Αίσιο τέλος είχε το… σίριαλ τη παραμονής ή όχι του Τίμο Βέρνερ στη Λειψία, καθώς οι «ταύροι» ανακοίνωσαν σήμερα ότι έφτασαν σε συμφωνία με τον Γερμανό επιθετικό και θα συνεχίσουν τη συνεργασία τους ως το 2023!

Ο Βέρνερ αρνούταν να ανανεώσει το υπάρχον συμβόλαιό του, που έληγε κανονικά το 2020, με τις φήμες να θέλουν τη Μπάγερν Μονάχου να τον… καλοβλέπει. Μάλιστα, στη Γερμανία θεωρούταν από ένα σημείο και μετά ότι ο 23χρονος στράικερ θα μετακόμιζε στους Βαυαρούς…

Ωστόσο, αυτό δεν θα συμβεί, καθώς ο Βέρνερ αποφάσισε να πει το «ναι» στην πρόταση της Λειψίας, με τη φανέλα της οποίας έχει 62 γκολ και 28 ασίστ σε 116 εμφανίσεις από το 2016 μέχρι σήμερα.

Η συμφωνία ανακοινώθηκε πριν τη σέντρα του σημερινού αγώνα της ομάδας από τη Σαξονία με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης, ενώ θα πρέπει να σημειωθεί ότι υπάρχει ρ΄γητρα αγοράς του παίκτη, έναντι 30 εκατομμυρίων ευρώ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ