aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Αμφίρροπη μάχη στη Βεστφαλία

Η Ντόρτμουντ επιστρέφει στα προημιτελικά της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης της UEFA μετά από τρία χρόνια, έχοντας για αντίπαλο μία απ’ τις πιο απρόβλεπτες ομάδες της σεζόν!

Η Μονακό του Λεονάρντο Ζαρντίμ, αφού απέκλεισε την Μάντσεστερ Σίτι, ψάχνει το επόμενο θύμα της, θέλοντας να πάρει σκορ που θα την διευκολύνει στην ρεβάνς του «Luis ll» την ερχόμενη εβδομάδα.

Οι γηπεδούχοι προέρχονται απ’ την συντριβή με 4-1 απ’ την Μπάγερν στo Μόναχο, με τον Τόμας Τούχελ να θέλει οι παίκτες του να «αφήσουν το ματς πίσω τους». Ο Γερμανός τεχνικός δεν θα έχει στην διάθεσή του τους τραυματίες Γκέτσε (με το γνωστό θέμα υγείας), Σίρλε και Ντουρμ, ενώ αμφίβολος είναι ο Ρόις.

Στο στρατόπεδο των Μονεγάσκων επικρατεί αισιοδοξία πως η ομάδα θα επιστρέψει στον «θρόνο» της Ligue 1 μετά από 17 ολόκληρα χρόνια, μετά και την δύσκολη εκτός έδρας νίκη με 1-0 επί της Ανζέ. Στα αγωνιστικά, ο Λεονάρντο Ζαρντίμ θα στερηθεί των υπηρεσιών του τιμωρημένου Μπακαγιόκο και των τραυματιών Σιντιμπέ, Μποσίλια και Καρίγιο.

Πιθανές ενδεκάδες:

Ντόρτμουντ: Μπούρκι, Πίστσεκ, Παπασταθόπουλος, Μπαρτρά, Σμέλτσερ, Βάιγκλ, Ντεμπελέ, Καγκάβα, Πούλισιτς, Γκερέιρο, Ομπαμεγιάνγκ

Μονακό: Σούμπασιτς, Φαμπίνιο, Ράγκι, Γκλικ, Μεντί, Μουτίνιο, Μπερνάρντο Σίλβα, Λεμάρ, Εμπαπέ, Φαλκάο, Ζερμέν

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ