aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαBUNDESLIGAΜπαρτσελόνα: Τα είπαν για Χάαλαντ οι Λαπόρτα και Ραϊόλα

Μπαρτσελόνα: Τα είπαν για Χάαλαντ οι Λαπόρτα και Ραϊόλα

H τελετή για την βράβευση του Πέδρι, ως «Golden Boy 2021», έδωσε την ευκαιρία στον πρόεδρο της Μπαρτσελόνα, Ζοάν Λαπόρτα, να συναντηθεί με τον Μίνο Ραϊόλα, μάνατζερ του Έρλινγκ Χάαλαντ.

Ο 21χρονος Νορβηγός είναι από τους πλέον περιζήτητους παίκτες στην αγορά, καθώς παρότι φέτος έχει ταλαιπωρηθεί από τραυματισμούς, μετρά 17 γκολ και 5 ασίστ σε 14 συμμετοχές με την Ντόρτμουντ.

Την περασμένη Παρασκευή, σε συνέντευξή του στο Sport 1, ο Ιταλός ατζέντης ανέφερε τους «μνηστήρες» που θα μπορούσαν να αποκτήσουν τα δικαιώματα του χαρισματικού σκόρερ, μιλώντας για την για την Ρεάλ Μαδρίτης, την Μάντσεστερ Σίτι, αλλά και την Μπαρτσελόνα.

Σύμφωνα με το σχετικό δημοσίευμα της «Mundo Deportivo», παρόντες στην συνάντηση με τον Ραϊόλα, ήταν επίσης, ο διευθυντής ποδοσφαίρου της Μπαρτσελόνα, Ματέου Αλεμάνι, καθώς και ο Τζόρντι Κρόιφ, ο οποίος έχει «αναβαθμισθεί», μετά την αποχώρηση του Ραμόν Πλάινς από τους Καταλανούς.

Όσον αφορά στο οικονομικό σκέλος μίας ενδεχόμενης συμφωνίας, η ρήτρα αποδέσμευσης του Χάαλαντ για το ερχόμενο καλοκαίρι, είναι ύψους 75 εκατομμυρίων ευρώ, ένα ποσό που οι διοικούντες τους «μπλαουγκράνα», φέρονται αποφασισμένοι να δαπανήσουν

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ