aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLA LIGAΜπαρτσελόνα: Συνάντηση Λαπόρτα με το περιβάλλον του Μέσι και στο βάθος... επιστροφή!

Μπαρτσελόνα: Συνάντηση Λαπόρτα με το περιβάλλον του Μέσι και στο βάθος… επιστροφή!

Προγραμματισμένη συνάντηση εντός της εβδομάδας έχει το περιβάλλον του Μέσι με τον Τζοάν Λαπόρτα, με τις δυο πλευρές να ψάχνουν τη χρυσή τομή που θα επιτρέψει την επιστροφή του Αργεντινού στη Μπάρτσα!

Τη στιγμή που η Παρί Σεν Ζερμέν εμφανίζεται όλο και πιο απαισιόδοξη μπροστά στο σενάριο ανανέωσης του Λιονέλ Μέσι, στη Μπαρτσελόνα τρίβουν συγκρατημένα τα χέρια τους και ονειρεύονται την επιστροφή του Αργεντινού.

Ακόμα κι αν ο πρόεδρος της La Liga, Χαβιέ Τέμπας, προειδοποιεί πως με βάση την τρέχουσα κατάσταση είναι αδύνατον για τους Καταλανούς να καλωσορίσουν πίσω τον 35χρονο, στο «Καμπ Νόου» δείχνουν αποφασισμένοι να εξαντλήσουν όλες τις πιθανότητες.

Σύμφωνα μάλιστα με καταλανικό ραδιόφωνο, ο Τζοάν Λαπόρτα έχει προγραμματίσει νέο κύκλο επαφών με το περιβάλλον του Λιονέλ Μέσι εντός της εβδομάδας, με τις δυο πλευρές να έχουν ραντεβού στη Βαρκελώνη για να συζητήσουν τα δεδομένα της επιστροφής.

Το μόνο βέβαια πάντως προς το παρόν είναι πως αμφότερες οι πλευρές θα πρέπει να δεχθούν πολλές οικονομικές – κυρίως – θυσίες αν θέλουν να καταλήξουν σε deal, μιας και τα προβλήματα που ταλανίζουν τους Μπλαουγκράνα συνεχίζουν να σφίγγουν τη θηλιά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ