aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLA LIGAΜπαρτσελόνα: Ασυμβίβαστος ο Γκριεζμάν-παρακολουθούν Σίτι και Τότεναμ

Μπαρτσελόνα: Ασυμβίβαστος ο Γκριεζμάν-παρακολουθούν Σίτι και Τότεναμ

Οι οικονομικές απαιτήσεις του Αντουάν Γκριεζμάν, απέχουν χιλιόμετρα από αυτά που του προσφέρει η Μπαρτσελόνα, με τον Γάλλο επιθετικό να δημιουργεί προβλήματα στον στρατόπεδο των «μπλαουγκράνα».

Όπως αναφέρει η Equipe, ο 30χρονος διεθνής αρνείται οποιαδήποτε διαπραγμάτευση για τις απολαβές του, κάτι το οποίο στέκεται εμπόδιο στην οικονομική διαχείριση που προσπαθούν να κάνουν οι Καταλανοί, που έχουν βάλει στο προσκήνιο, την μείωση συμβολαίων.

Το θέμα παίρνει ακόμα μεγαλύτερες διαστάσεις καθώς την ίδια ώρα, ο Λιονέλ Μέσι φέρεται να έχει συμφωνήσει μείωση της τάξεως του 50%, στο νέο του συμβόλαιο, με τον Γκριεζμάν ωστόσο να παραμένει ασυμβίβαστος.

Έτσι, σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, Μάντσεστερ Σίτι και Τότεναμ, εξετάζουν την περίπτωση του, αναμένοντας εξελίξεις από την Βαρκελώνη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ