aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLIGUE 1Μπαπέ: «Το να λες ότι είσαι καλύτερος από τους Ρονάλντο και Μέσι είναι έλλειψη συνείδησης»

Μπαπέ: «Το να λες ότι είσαι καλύτερος από τους Ρονάλντο και Μέσι είναι έλλειψη συνείδησης»

Ο Κιλιάν Μπαπέ συγκρίνεται συχνά με τον Κριστιάνο Ρονάλντο και τον Λιονέλ Μέσι, αλλά ο Γάλλος επιθετικός παραδέχεται ότι δεν είναι στο ίδιο επίπεδο.

Ο 22χρονος Γάλλος άσος μίλησε στο περιοδικό «Esquire» και δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στους δύο μεγάλους αστέρες του ποδοσφαίρου, Κριστιάνο Ρονάλντο και Λιονέλ Μέσι, τους οποίους θεωρεί «ασύγκριτους» παίκτες.

«Όλοι γνωρίζουν ότι ο Ρονάλντο και ο Μέσι είναι οι καλύτεροι. Αν κάποιος πει στον εαυτό του είναι καλύτερους από αυτούς είναι έλλειψη συνείδησης. Είναι ασύγκριτοι. Σπάνε όλα τα στατιστικά. Παρακολουθώ παιχνίδια κι άλλων σπουδαίων παικτών για να δω τι κάνουν όταν αγωνίζονται. Νομίζω ότι παρακολουθούν κι εμένα κι άλλοι όπως ο Μέσι», ανέφερε αρχικά και στη συνέχεια μίλησε για το επίπεδο του γαλλικού πρωταθλήματος.

«Η Γαλλία δεν έχει αυτή τη στιγμή το καλύτερο πρωτάθλημα στον κόσμο, αλλά είναι δική μου ευθύνη ως Γάλλος ποδοσφαιριστής, να βοηθήσω το πρωτάθλημα να αναπτυχθεί», τόνισε χαρακτηριστικά.

Ο Κιλιάν Μπαπέ πάντως, σύμφωνα με γαλλικά δημοσιεύματα έχει απορρίψει την τελευταία πρόταση ανανέωσης της Παρί Σεν Ζερμέν, με αποτέλεσμα οι φήμες περί αποχώρησής του για λογαριασμό της Ρεάλ να φουντώνουν όλο και πιο πολύ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ