aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαBUNDESLIGAΜπάγερν: Πιθανή η μεταγραφή του Μανέ, σύμφωνα με το Sky Sport Γερμανίας

Μπάγερν: Πιθανή η μεταγραφή του Μανέ, σύμφωνα με το Sky Sport Γερμανίας

Το ενδιαφέρον της Μπάγερν για τον Σαντιό Μανέ είναι γνωστό. Σύμφωνα με το Sky Sport Γερμανία η γερμανική ομάδα είναι μία σοβαρή επιλογή για τον 30χρονο Σενεγαλέζο εξτρέμ.

Μάλιστα, το δημοσίευμα αναφέρει πως υπήρξαν κινήσεις τις τελευταίες ημέρες, ενώ συζητήσεις συνέβησαν με τον ποδοσφαιριστή, αλλά και με τη Λίβερπουλ.

Ο ρεπόρτερ της Μπάγερν στο Sky, Φλόριαν Πλέτενμπεργκ, ανέφερε πως οι επόμενες 3-4 εβδομάδες θα είναι καθοριστικές, με τον Γιούλιαν Νάγκλεσμαν και τον Χασάν Σαλιχάμιτζιτς να θέλουν την μεταγραφή του Μανέ, η οποία μπορεί να κοστίσει λιγότερα από 50 εκατομμύρια ευρώ.

Ο Μανέ έχει συμβόλαιο με τη Λίβερπουλ έως το καλοκαίρι του 2023. Τη φετινή σεζόν έχει συμμετάσχει σε 50 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις, έχει σκοράρει 23 γκολ, ενώ έχει μοιράσει πέντε ασίστ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ