aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαBUNDESLIGAΜπάγερν και Γιουβέντους κάνουν «χρυσό» τον Ρούντιγκερ

Μπάγερν και Γιουβέντους κάνουν «χρυσό» τον Ρούντιγκερ

Ελεύθερος μένει στο τέλος της σεζόν ο Αντόνιο Ρούντιγκερ, ο οποίος αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους παίκτες της Τσέλσι.

Ήδη η Μπάγερν Μονάχου και η Γιουβέντους δείχνουν έντονο ενδιαφέρον για την απόκτηση του Γερμανού αμυντικού, τον οποίο σκοπεύουν να κάνουν «χρυσό» για να αποσπάσουν τη θετική του απάντηση.

Σύμφωνα με σημερινά δημοσιεύματα, η πλευρά του παίκτη ψάχνει ένα συμβόλαιο της τάξης των 400.000 λιρών την εβδομάδα. Την ίδια στιγμή, στους «μπλε» ο διεθνής άσος αμείβεται με 130.00 λίρες κάθε εβδομάδα και ο Λουκάκου που επέστρεψε στο Λονδίνο εισπράττει 350.000 λίρες.

Ο Ρούντιγκερ δείχνει διατεθειμένος να ακούσει κάθε πρόταση, όμως από τον Ιανουάριο θα έχει τη δυνατότητα να συζητήσει με όποια ομάδα θέλει και η Τσέλσι να μην βάλει ούτε ευρώ στα ταμεία της.

Για αυτό ίσως χρειαστεί η διοίκηση του αγγλικού συλλόγου να βιαστεί, για να μην υπάρξει μία δυσάρεστη αποχώρηση (σε αγωνιστικό και όχι μόνο επίπεδο) από το «Στάμφορντ Μπριτζ» το επόμενο καλοκαίρι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ