aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαBUNDESLIGAΜπάγερν: Μπαίνει ξανά σε καραντίνα ο ανεμβολίαστος Κίμιχ

Μπάγερν: Μπαίνει ξανά σε καραντίνα ο ανεμβολίαστος Κίμιχ

Στο ξενοδοχείο που κατέλυσε η Μπάγερν, ενόψει της αναμέτρησης με την Άουγκσμπουργκ, δεν ήταν ο Τζόσουα Κίμιχ, διότι σύμφωνα με την «BILD», δεν του επιτράπηκε η είσοδος, λόγω του ότι δεν έχει εμβολιαστεί κατά του κορωνοϊού.

Ο 26χρονος Γερμανός μέσος βρίσκεται στο επίκεντρο μιας συνεχιζόμενης συζήτησης σχετικά με το εάν οι κορυφαίοι ποδοσφαιριστές πρέπει να κάνουν το εμβόλιο, δεδομένης της λειτουργίας τους ως πρότυπο στην κοινωνία. Ο προπονητής του πάντως Γιούλιαν Νάγκελσμαν, επιβεβαίωσε ότι ο Κίμιχ δεν θα είναι διαθέσιμος για τον αγώνα με την Άουγκσμπουργκ καθώς ήρθε σε επαφή με άτομο που διαγνώστηκε θετικό στον κορωνοϊό.

«Με τον Τζόσουα είναι ένα προληπτικό μέτρο αυτή τη στιγμή. Υπάρχει η υποψία ότι ήρθε σε επαφή με ένα άτομο που έχει Covid-19. Δεν ξέρω πότε ακριβώς θα βγει το αποτέλεσμα σχετικά με το άτομο που βρίσκεται κοντά στον Τζόσουα. Θα έπρεπε να είναι σήμερα, αλλά δεν ξέρω 100%. Δεν ήταν μαζί μας σήμερα προληπτικά. Θα αποφασιστεί αργότερα σήμερα και θα μάθουμε περισσότερα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο προπονητής των Βαυαρών.

Δεύτερη καραντίνα σε λιγότερο από δύο εβδομάδες

Να σημειωθεί ότι ο Κίμιχ βγήκε πρόσφατα από την καραντίνα μιας εβδομάδας αφού ο συμπαίκτης του Νίκλας Ζίλε βρέθηκε θετικός νωρίτερα αυτό το μήνα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ