aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαEUROΑζάρ: «Ο Βασιλιάς Φίλιππος με πήρε τηλέφωνο για να επιστρέψω στην εθνική»

Αζάρ: «Ο Βασιλιάς Φίλιππος με πήρε τηλέφωνο για να επιστρέψω στην εθνική»

Τηλέφωνο από τον Βασιλιά Φίλιππο του Βελγίου με σκοπό να τον πείσει να επιστρέψει στην εθνική ομάδα υποστηρίζει ότι δέχτηκε ο Εντέν Αζάρ.

Ο 32χρονος μεσοεπιθετικός της Ρεάλ Μαδρίτης είχε ανακοινώσει την αποχώρηση του από την εθνική ομάδα μετά τον αποκλεισμό των «κόκκινων διαβόλων» από το πρόσφατο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ.

Σύμφωνα με τα λεγόμενα του 126 φορές διεθνή στο Βελγικό δίκτυο RTBF , ο Βασιλιάς Φίλιππος του Βελγίου τον κάλεσε προκειμένου να τον μεταπείσει και να του ζητήσει να επιστρέψει στις αγωνιστικές υποχρεώσεις του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος, με τον Αζάρ να του απαντά πως η απόφαση του είναι οριστική.

Ταυτόχρονα αναφέρθηκε και στις αιτίες που τον ώθησαν να λάβει την απόφαση να αποχωρήσει, επισημαίνοντας πως ως σκέψη υπήρχε στο μυαλό του από το καλοκαίρι του 2021 και τα τελικά του Euro.

Αναλυτικά τα λεγόμενα του Εντέν Αζάρ σχετικά με το τηλεφώνημα του Βασιλιά Φιλίππου:

«Ναι με πήρε τηλέφωνο ο Βασιλιας Φίλιππος, αλλά τα όσα συζητήσαμε προτιμώ να μείνουν μεταξύ μας. Στο ποδόσφαιρο ποτέ μην λες ποτέ αλλά αυτή τη στιγμή έχω άλλες προτεραιότητες, όπως να περάσω περισσότερο χρόνο με την οικογένεια και τα παιδία μου και δεν νομίζω πως υπάρχει περίπτωση να πάρω πίσω αυτή την απόφαση.

Τα όσα υποστήριξε για τους λόγους της απόσυρσης του:
«Επαναλαμβάνω πως υπήρχε στο μυαλό μου από το καλοκαίρι του 2021 και τα τελικά του Euro. Σε εκείνο το διάστημα είχα δουλέψει πάρα πολύ σκληρά και λόγω ενός τραυματισμού είχα χάσει τον προημιτελικό απέναντι στην Ιταλία, αυτό με πλήγωσε πάρα πολύ, αλλά αυτή δεν είναι η αποκλειστική αιτία. Ο συμπαίκτης μου στη Ρεάλ Μαδρίτης, Τόνι Κρόος, είχε αποσυρθεί πριν από δύο χρόνια από την Εθνική Γερμανίας και σε μεταξύ μας συζητήσεις μου έλεγε πως στο χρονικό διάστημα που οι υπόλοιποι έχουν υποχρεώσεις με τις πατρίδες τους, εκείνος περνάει χρόνο με τα παιδιά του».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ